Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Käyttääkö muuten kotimaiset possunlihantuottajat possuille kotimaista rehua? Tietääkö kukaan?

Vierailija
25.04.2024 |

En ole aiemmin asiaan perehtynyt, mutta nyt tuli aiemmasta keskustelusta tämä mieleen. Jos käyttävät ulkomaista rehua, edes osittainkaan, niin sitten tuottajienkaan on ihan turha itkeä sitä, jos kotimainen possu ei tee kauppaansa. Vähän sama asia mielestäni, mutta eri paketissa. Kohtuullista olisi siinä tapauksessa rehunkin olla kotimaista, jos lihaa markkinoidaan Suomessa tuotetuksi, mikä sinällään on kyllä totta sanan varsinaisessa merkityksessä.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
25.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä se sianraato syömättä, kaikille parempi niin.

Vierailija
2/5 |
25.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomessa ainoastaan nauta voidaan ruokkia kotimaisella rehulla. Broileri ja sika kasvaa mm. tuontisoijalla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

90% Suomeen tuotavasta soijasta menee sikojen, broilerien ja kanojen rehuksi.

Vierailija
4/5 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sianlihan tuotanto rehevöittää Saaristomerta edelleen runsaasti, joten hyvä vain jos tuotanto vähenee.

Vierailija
5/5 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viljapossut saattaa olla jopa omalla tilalla kasvatetulla viljalla kasvatettu. Rypsilläkin ruokittu saattaa olla kotimaisella ruokittu. Sitä en tiedä, kuinka paljon soijarehuja isoissa sikoloissa käytetään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi kuusi