Teet salaatin. Kerro kastikkeestasi!
Minä laitan vähän kaupan kastiketta ja lorautan perään oliiviöljyä. Ai että!
Kommentit (19)
Vierailija kirjoitti:
Macadamiaöljy.
Oi, tällaisesta en ole edes kuullut. Kiitos vinkistä! Ap
Lidlistä saa lasipullossa hyvää dijon-kastiketta. Ei ole liian sinappista nimestä huolimatta.
Mä tekaisen usein salaatinkastikkeen lorauksesta oliiviöljyä, lorauksesta viinietikkaa, pienestä määrästä sitruunamehua ja maustan suolalla + pippurilla.
Jos ei valmista niin sitten oliiviöljy, viinietikka, hunaja, sinappi, suola, pippuri
Vierailija kirjoitti:
Hunaja-sinappi.
Kerro hyvä ohje. Sellainen vähän makea on työpaikkaruokalassa.
Teen ensin kastikkeen salaattikulhon pohjalle, jotain hapanta ja makeaa (appelsiinin mehua, hyvää etikkaa tms ), joskus laitan myös hieman pähkinävoita paksuntamaan kastiketta, mausteet, ja lopuksi öljyä. Vatkaan hyvin ja alan mättää siihen kasviksia.
Vierailija kirjoitti:
En käytä salaattikastikkeita
Sama. Hyvälaatuista balsamicoa tai oliiviöljyä saatan joskus käyttää jos salaatti on sen tyylinen, että jonkun lisän tarvitsee, mutta perussalaateissa en ole koskaan osannut käyttää kastikkeita.
Oliiviöljy, balsamico, suola, pippuri.
Vierailija kirjoitti:
Itsetehty vinaigrette
Ohje?
Hyvälaatuinen oliiviöljy niin muuta ei tarvita. Kaupan kastikkeissa on jäätävä määrä lisäaineita ja muuta turhaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itsetehty vinaigrette
Ohje?
KVG
Itse tehty sinappinen appelsiinikastike. Salaisuutena erään tietyn valmistajan maustekurkkujen liemi.
Ohjeita on roppakaupalla kun etsitte netistä.
Hunaja-sinappi.