Kaikki maistuu Suomessa aina suomalaiselta. Oletteko huomanneet?
Jos on vaikka eineksissä chilinen jauhelihakeitto tai lempeän tulinen kanakeitto, niissäkään ei ole mitään ytyä. Vain sama tuttu suomalainen maku.
Samoin karkkien maut arvaa etukäteen. Jne
Huokaus.
Kommentit (7)
Jopa vaniljajäätelö on tehty täällä valjumman makuiseksi kuin muissa maissa.
Kiinalaisessa tai thaimaalaisessa ravintolassakaan ei Suomessa kannata käydä, kun kaikissa on reseptit mukautettu haljuiksi SUOMALAISEEN MAKUUN. Joku limsateollisuuden pamppukin kertoi, että suomessa laitetaan vähemmän makua limsoihin kuin saman merkin limsoihin Italiassa ja Espanjassa, kuulemma täällä tykätään vetisemmästä ja siksi limsaan laitetaan vain minimäärä hedelmää. On kyllä ankein maku tällä kansalla. Suklaalevyissä ja jäätelöissäkin kaikki maut ovat aina tyyliin pullapitko, omenapiirakka, ym vauvojen makuja. Oikean marjan tai hedelmän makuinen jäätelö olisi täällä kauhistus. Olipa taas tullut pätkiskakkuja pakastehyllyyn, ihan kuin kaikki ei jo maistuisi täällä iänikuiselta pätkikseltä.
Täällä ruoka tehdään perinteisesti "jatkamalla" halvoilla ja mauttomilla ainesosilla. Ja tottakai mausteitakin säästellään, koska nekin maksavat. Suomalainen ruoka maistuu köyhyydeltä ja riistokapitalistin ahneudelta.
Fazerin innovaatioita on pätkiksen, dumlen ja suffelin tunkeminen mihin tahansa tuotteeseen ja sitten näitä kutsutaan nimellä uutuus. Maista sinäkin!
Vierailija kirjoitti:
Fazerin innovaatioita on pätkiksen, dumlen ja suffelin tunkeminen mihin tahansa tuotteeseen ja sitten näitä kutsutaan nimellä uutuus. Maista sinäkin!
Tämä. Samaa makua eri tuoteryhmiin tuutattuna.
Fazerille ei riittänyt hintojen korotukset, vaan tuotteiden kokokin on kärsinyt inflaation.
Rasismia taas. Sairasta, ettei keiteröidä parin prosentin vähemmistöä suomalaisten maassa.
Ne on tehty "suomalaiseen makuun" eli pitää olla mahdollisimman mautonta tai surullisen makuista.