Syökö joku oikeasti keitettyä kaalia?
Kommentit (32)
Eihän kehitetyssä kaalissa ole juuri mitään ravintoa.
Raakana mainiota vatsantäytettä. Syö niin paljon kuin haluat, etkä liho.
Joo, keitän kaalin ensin saan siitä paremmin lehtiä irti kaalikääryleitä varten.
Etkö, ap, ole ikinä syönyt kaalikeittoa tai kaalilaatikkoa? Hyvää ruokaa, jota kannattaa tehdä pariksi päiväksi kerrallaan. Maku jopa paranee, kun ruoan lämmittää.
Vierailija kirjoitti:
Kaalikeitto <3
Nyt ei puhuta kaalikeitosta vaan ihan kiehuvassa vedessä keitetystä kaalinlohkosta joka sitten valutetaan ja syödään.
Vierailija kirjoitti:
Joo, keitän kaalin ensin saan siitä paremmin lehtiä irti kaalikääryleitä varten.
Silloinkin syöt kaalikääryleet-nimistä ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Hapankaalta ja valkoviintä.
Sitten illalla tähtä katsomaan ulos.
Ap taitaa olla mäkkärin kasvatti, ei kotiruokaa tehty?
Kysyn uudetaan syökö joku vedessä keitettyä kaalia sellaisenaan esim voin kanssa?
Jos syöt lihakeittoa sanotko että söit keitettyjä perunoita? Et.
Samoin et kaalikääryleitä tai -laatikkoa syötyäsi sano että söit keitettyä kaalia.
ap
Vierailija kirjoitti:
Etkö, ap, ole ikinä syönyt kaalikeittoa tai kaalilaatikkoa? Hyvää ruokaa, jota kannattaa tehdä pariksi päiväksi kerrallaan. Maku jopa paranee, kun ruoan lämmittää.
Olen mutta keitettyä kaalia en ole syönyt.
Kerran keitin punakaalia kattilassa ja tein juustokastikkeen kylkeen. Oli yllättävän hyvää.
Suomessa on tapana keittää kaali kuoliaaksi. Ohuet vaikka juustohöylällä viipaloidut ölyssä nopeasti paistinpannulla vokatut kaalisuikaleet on herkullisia. Tietysti mukaan voi laittaa myös myös vaikka sipulia ym. Hieman puruvaraa saa olla.
Varmaan jotkut vegakit. Ainoa tapa valmistaa kaalia on hauduttaa sitä sipulin ym kanssa.