Syökö kukaan enää meetwurstia?
Kommentit (78)
Ei syö eikä hanki syyhyä tai muutakaan p*skaa mistään.
Se on kylläkin meetvursti. Joo ja kyllä syön sitä. Eilen just viimeksi söin sitä leivän päällä.
Ei se savustaminen taudinaiheuttajia poista.
Snellun meetvurstia syön aivan kuten ennenkin.
Miettinyt että voiko vielä syödä vaikkapa kevyt linjaa. Ehkä joku päivä pari siivua.
Hyvä kun muistutit, täytyy huomenna ostaa.
No jos on noin pelokas, niin voihan sitä metukkaa laittaa vaikka pitsan päälle. Kyllä ne mikrobit uunin lämmössä kuolee.
Hevosenlihaa ja teurasjätteitä halvassa metukassa. Hyi hitto!
Turvallinen valinta on HK:n meetvursti.
Oli vain yhden valmistajan tuotteessa, jota oli myyty toisen merkin alaisuudessa. Ei ole mitään syytä olla syömättä muiden valmistajien meetwurstia.
Veikkaan, että se hepatiitti on ollut siinä Kotivaran käyttämässä ulkomaisessa lihassa. Nämä kaikki hepatiittitapaukset kun tuntuvat kytkeytyvän vain Kotivaran valmistamiin tuotteisiin.
Snellu käyttää kotimaista lihaa. Sitä uskallan syödä turvallisin mielin.
Vierailija kirjoitti:
Oli vain yhden valmistajan tuotteessa, jota oli myyty toisen merkin alaisuudessa. Ei ole mitään syytä olla syömättä muiden valmistajien meetwurstia.
Paitsi jos muutkin käyttää ulkomaista lihaa. Suosikaa Suomalaista.
Kyllä silloin tällöin tulee paketillinen syötyä. Kyllä se ihan perinteen mukaan kypsytetään kuin ennenkin. Hevosta sais olla enemmän tai edes riistaa.
Olen syönyt metukkaa kymmeniä vuosia ja syön edelleenkin.
Karjalanpiirakkaa, juustoa ja meetvurstia mikroon. Parempaa kuin pitsa.
Vierailija kirjoitti:
Olen syönyt metukkaa kymmeniä vuosia ja syön edelleenkin.
Niin minäkin, Atrian ja Snellmanin, käyttävät kotimaista lihaa.
Ei kai siinä raakaa lihaa ole? Savustettua kylläkin.