Lue keskustelun säännöt.
Jaksatteko leipoa voipullia kahden taikinan tekniikalla?
Kommentit (11)
Mikä on kahden taikinan tekniikka?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Leivon kyllä pullaa, mutta en ymmärrä kysymystä.
Olen joskus leiponut kahden taikinan tekniikalla ja kyllähän ne on ihan älyttömän hyviä. En vaan ole viime aikoina pullia muutenkaan leiponut niin en voipulliakaan millään tekniikalla.
Mikä ihmeen kahden taikinan tekniikka?
Kyllä ihan tavallinen vehnästaikina on riittävä voisilmäpulliin
En jaks leipoa pullia millään tekniikalla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Siis päälle tulee rasvaisempi taikina kuin pullan sisään.
Ai noin uunoja olette, reseptejä AITOON VOIPULLAAN on paljon:
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voisilmäpulla on eri asia kuin voipulla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tarkoitatko että pyörittelet pullat pyöreiksi molemmilla käsillä yhtäaikaa
Miten se eroaa yhden taikinan tekniikasta?