Help. Ruskistin kananjauhelihan laiskasti pannulla n. 3-5 min ja laitoin uuniin nuudelivuuan kanssa 225 ja puoli tuntia. Onhan kypsää!!?
Aloin miettiä, että nuudelivuan sisällä olevat on vieläkin vähän vaaleita.
Päältä kuitenkin ruskistuneet ja kuivuneet.
Eli kananjauhelihan pyörittelyä pannulla 3-5 minuuttia ja uunissa nuudeliruuan seassa 30 min 225 asteessa.
Voiko vieläkin olla mahollista, ettei kaikki alla olevat kanat ole saavuttaneet +75 asteen lämpötilaa??
Olen hysteerinen. Ois pitänny varmaa ruskistaa kunnolla pannulla 10 minuuttia, että liha on kuivaa.
Laitoin sen kuitenkin vain hetken pyörittelyn jälkeen uuniin.
Kommentit (7)
Laita paistomittari sinne ja kato lämpötila.
Olis kannattannu nähä vaivaa ja pyörittää pannulla. Voi olla, että ei ole kypsyneet kunnolla nuudeleiden seassa.
Hysteerikot muistaa, että kana=salmonella. Suomessa sitä ei edes ole liikkeellä, että kannattaa keskittyä siihen pinin jakamiseen...
Jos epäilyttää, pienennä uunin lämpötilaa esim. 150 asteeseen, peitä foliolla ja anna hautua lisää jonkin aikaa. Folio ja matalampi lämpötila estävät pinnan palamista.
On ihan väkisin kypsää.
Puolessa tunnissa 225 asteessa koko vuoka saavuttaa kyllä +75 asteen lämpötilan ja ruskithan niitä jo pannullakin.
On kypsää pakosti.