Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mini suhtautuu täysmaitoon tai kuohukermaan kuin olisi epäterveellistä mutta turkkilaiseen rasvaisen jogurttiin terveystuotteena. Mistä ero?

Vierailija
09.02.2024 |

Mikä logiikka suhtautumisessa?

Täysmaito 3% rasvaa on epäterveellisen leiman saanut.

Turkkilainen jogurtti 10% rasvaa taas on trendikäs ruoka.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
09.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan samaa maitorasvaa noissa kaikissa on.

Vierailija
2/14 |
09.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hapanmaitotuotteet ovat yleensä terveellisempiä sopivine bakteereineen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
09.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valiolla on kreikkalaista jogurttia jossa on 2% rasvaa.

Vierailija
4/14 |
09.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hapatetut maitotuotteet tekee hyvää suoliston bakteerikannalle.

Vierailija
5/14 |
09.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hapatetut maitotuotteet tekee hyvää suoliston bakteerikannalle.

Jogurteissa suurimmassa osassa rasvapitoisuus on 0-3%.

 

Turkkilaiseen jogurttiin on laitettu kermaa sekaan eikä se kerma ole siellä yhtään terveellisemmässä muodossa kuin että söisi erikseen tavallista jogurttia ja toisesta lasista hörppy kermaa päälle.

Vierailija
6/14 |
09.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Hapatetut maitotuotteet tekee hyvää suoliston bakteerikannalle.

Jogurteissa suurimmassa osassa rasvapitoisuus on 0-3%.

 

Turkkilaiseen jogurttiin on laitettu kermaa sekaan eikä se kerma ole siellä yhtään terveellisemmässä muodossa kuin että söisi erikseen tavallista jogurttia ja toisesta lasista hörppy kermaa päälle.

Tuohan on käytännössä tarkoitettu ruoanlaittoon. Vähärasvaisempi jogurtti juoksettuu helpommin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
09.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän luomumaitoa ja -kermaa. En koskaan osta ruokakermoja. Turkkilaista jugurttia syön harvoin. Se on liian paksua. Kreikkalainen jugurtti on parempaa. Vähärasvaiset jugurtit on liruja ja liian makeita.

Vierailija
8/14 |
09.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Valiolla on kreikkalaista jogurttia jossa on 2% rasvaa.

Salakisin kreikkalaista jugurttia saa 0 % rasvaa sisältävänä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
09.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ehkä ole terveellistä, jos sitä rasvaisempaa turkkilaista jogurttia päivittäin syö. Mutta jos ruokaan laittaa turkkilaista 10 % jogurttia, niin tietysti ihan hyvä vaihtoehto rasvaisemmalle kermalle.

Toki myös hapantuotteista ilmeisesti on terveyshyötyjä.

Vierailija
10/14 |
09.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maitotuotteet pitää syödä nimenomaan täysrasvaisina. Määrällisesti vaikka vähemmän, mutta rasvaisina. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähärasvaisen saa myös

Vierailija
12/14 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei rasva ole epäterveellistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Hapatetut maitotuotteet tekee hyvää suoliston bakteerikannalle.

Jogurteissa suurimmassa osassa rasvapitoisuus on 0-3%.

 

Turkkilaiseen jogurttiin on laitettu kermaa sekaan eikä se kerma ole siellä yhtään terveellisemmässä muodossa kuin että söisi erikseen tavallista jogurttia ja toisesta lasista hörppy kermaa päälle.

Tuohan on käytännössä tarkoitettu ruoanlaittoon. Vähärasvaisempi jogurtti juoksettuu helpommin.

Kyllä se ihan syötäväksi on tarkoitettu.

 

Vierailija
14/14 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka v*tun mini? Onko sukua masuasukille?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme neljä