Siis onko oikeasti ihmisiä jotka syö samaa ruokaa monta päivää peräkkäin? Mitä ihmettä?
Siis onko oikeasti ihmisiä jotka syö samaa ruokaa monta päivää peräkkäin? Mitä ihmettä?
Siis sehän ruoka on ihan hirveän makuista jo seuraavana päivänä, jos minä teen liikaa ruokaa niin heitän sen vain roskiin tai annan koiralle.
Kommentit (44)
Vierailija kirjoitti:
Et vaan osaa kokata.
Ja sinä syöt väljähtänyttä keittoa ja vetistä makaronilaatikkoa.
ap
Tein kirjolohikiusausta. Olen syönyt sitä eilen ja söin tänään aamulla ja syön vielä huomenna.
Teepä lihakeitto. Synti ja häpeä syödä vain kerran.
Tein ison vuoan moussakaa toissapäivänä. Söimme sitä eka kerran vasta eilen, koska se vain paranee kun vetäytyy hyvin.
Ja syödään tänäänkin.
Miksi sä ap teet liikaa ruokaa? Vai teetkö itsellesi myös vaikka aamupalaleipiäkin lautaselle 10,jaksat syödä kaksi ja loput pois. Opettele tekemään omien tarpeiden mukaan sitä ruokaa. Sitähän jo lapsillekkin opetetaan, et lautaselle sen verran ku syö.
Ai juu, mut Porvoossa toimitaankin noin. .
Nämä on lähestulkoon poikkeuksetta provoja, kun kysellään "Mitä ihmettä?".
Teen tarkoituksella enemmän ruokaa, kuin kaksi ihmistä päivällisellä syö.
Minulla on valmiina ruoka, jonka popsin lounasaikaan. Eihän ruoka mene pilalle jos sen säilyttää jääkaapissa yön yli.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et vaan osaa kokata.
Ja sinä syöt väljähtänyttä keittoa ja vetistä makaronilaatikkoa.
ap
Kiitos, mutta ei kiitos. Syön mieluummin itse tekemiäni ruokia kuin sinun sotkujasi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et vaan osaa kokata.
Ja sinä syöt väljähtänyttä keittoa ja vetistä makaronilaatikkoa.
ap
Jos sinun keittosi väljähtyy ja makaronilaatikko vetistyy säilytyksessä, sinä et osaa kokata.
Teen yksin asuvana yleensä ison satsin ruokaa ja syön sitä 3-4 päivää putkeen. Minulle riittää vastavalmistetun/vaihtuvan ruuan nautinto 3-4 päivän välein, en tarvitse sitä joka päivä tai useita kertoja päivässä. Syön siis myös yleensä samaa ruokaa sekä lounaaksi että päivälliseksi, ja syön yleensä vain nämä kaksi ateriaa päivässä. Rakastan kokkaamista ja hyvää ruokaa, joten kokkauspäivä on aina ihana ja käytän siihen mielelläni paljon aikaa ja vaivaa. Minulle sopii tällainen rytmi, ja kun joskus kaipaan vaihtelua, menen ravintolaan tai teen ekstra-aterian.
Kun tekee riittävän hyvää ruokaa riittävästi, voi siitä nautiskella helposti useamman kerran, ja vain kerran tarvitsee viettää aikaa hellan ääressä. Harmi, että ap osaa kokata riittävän hyvää ruokaa eikä säilyttää ruokaansa oikein, joutuu joka päivä seisomaan hellan ääressä kokkaamassa uutta ruoka-annosta itselleen. Mikä ajanhukka.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et vaan osaa kokata.
Ja sinä syöt väljähtänyttä keittoa ja vetistä makaronilaatikkoa.
ap
Keitot paranee, maut tasaantuu kun odottavat, samoin makaronilaatikko kiinteytyy ja mehevöityy, maut tasaantuvat.
Ja miksi ylipäätään laitat ruokaa liikaa, opettele tekemään VAIN yksi annos, ei tartte heitellä rahaa roskiin!
Tuhlaat rahojasi tollai!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et vaan osaa kokata.
Ja sinä syöt väljähtänyttä keittoa ja vetistä makaronilaatikkoa.
ap
Taidat kokata sellaisia vetisiä makaroonilaatikkoja, mitä siellä yhdessä koulussa oli. Oletko kokkina siellä?
Vierailija kirjoitti:
Tein kirjolohikiusausta. Olen syönyt sitä eilen ja söin tänään aamulla ja syön vielä huomenna.
Samoin täällä. Myös keitot ovat parempia seuraavana päivänä. Syön montaa eri ruokaa ainakin kolmena päivänä peräkkäin.
Kuinka paljon koirallasi on ylipainoa?
Kun ostat kaupasta ruokaa niin luuletko että se on sinä päivänä tehty? Tai käyt ravintolassa syömässä, luuletko että se pihvi on siellä juuri paistettu? Se pihvi on paistettu monta kuukautta sitten tehtaassa ja lämmitetään siellä ravintolassa. Mutta taidat olla Porvoosta.
Tottakai syön, olen hyvä kokki ja teen hyvää ruokaa en vetistä. Eikä ruoka jääkaapissa miksikään parissa päivässä mene.
Pastaruuat esim. lasagne vain paranee jääkaapissa. Voi hyvin syödä monta päivää.
Et vaan osaa kokata.