Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuuluuko kuivakakusta ennen myyntiä ottaa se alakerrod (kohonnut pohja) pois?

Vierailija
28.01.2024 |

Eli pohjasta on vähän halkeillut ja kakku on vähän epätasainen pohjasta. pitäisikö tämä leikata pois vai onko ihan ok?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vaan paistetaan kakku niin, että siihen tule halkeillutta pohjaa. Laitoit liikaa jauhoja.

Vierailija
2/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, leikkaa kuiva ja epätasainen pohja pois, että istuu kauniisti vadilla. Niin me kaikki teemme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä tee kakusta kuivaa!!

Vierailija
4/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se pohja on kaikista paras kuivakakussa.

Vierailija
5/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pidä leipoa myyntiin, jos ei osaa leipoa. Kuivakakkuun ei kuulu tulla kohonnutta pohjaa!

Vierailija
6/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei leikata, epätasainen pohja on ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pohjaa ei leikata pois.

Vierailija
8/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä on jokin ristiriita, tarkoittaako ap kenties täytekakkupohjaa, kuivakakkua ei ainakaan pidä mennä leikkelemään sillä se herättäisi epäilyksiä valmistuksesta, korkeintaan kotijoukoille voi leikata palaneen pinnan pois. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se pohja on kaikista paras kuivakakussa.

Nimenomaan! Ei pohjaa pois! Ihan järkyttää 

Olisin todella, todella pettynyt, jos ostaisin kalun ja pohja olisi nyysitty.

Vierailija
10/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei vaan paistetaan kakku niin, että siihen tule halkeillutta pohjaa. Laitoit liikaa jauhoja.

Mulla on sitten vissiin ollut kaikissa ohjeissa (netti, leivontakirjat ym.) liikaa jauhoja kun pohja halkeaa aina ja olen tehnyt satoja kakkuja elämäni aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tulis mieleenkään ostaa muiden kuivakakkuja. Leivon itse maukkaita kakkuja. Käytän voita, en margariinia. 

Vierailija
12/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei tulis mieleenkään ostaa muiden kuivakakkuja. Leivon itse maukkaita kakkuja. Käytän voita, en margariinia. 

Aloituksessa ei lue mitä rasvaa ap käyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa ennen paistoa tasoitella kakkua päältä niin, että se jää keskeltä ennemminkin kuopalle kuin on pullea. Ja tarkka mittaus ja paisto. Ei mitään extraleivinjauheuta tms. Älä leikkaa!

Vierailija
14/14 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kannattaa ennen paistoa tasoitella kakkua päältä niin, että se jää keskeltä ennemminkin kuopalle kuin on pullea. Ja tarkka mittaus ja paisto. Ei mitään extraleivinjauheuta tms. Älä leikkaa!

Minä vetäisen taikinan lusikan pesällä pitkittäin, jotta se jää vähän kuopalle. Yllättävän hyvin pelittää.