Miten syöt leipää? Laitatko siihen rasvaa päälle ja jos niin margariinia vai voi-levitettä? Laitatko leikkeleitä tai juustoja?
Missä muodossa syöt leipää ja mitä leipää syöt? Valitsetko kuitupitoisuuden tai suolapitoisuuden perusteella vai jonkun tietyn leipomon leipää?
Syötkö sitä ruoan kanssa vai välipaloina vai jätätkö kokonaan väliin?
Kommentit (16)
Fiiliksien mukaan ostelen leipiä ja päällysiä. Joskus mustaleima juustoa, joskus chorizoa päälle, joskus sulatejuustoa yms. Joskus tuoreleipää, joskus esipaistettuja, joskus teen itse. Nyt oon syöny monta päivää hapankorppua. Harmittaa kun yhtä leipää ei enää löydy. Oli meinaan tajunnan räjäyttävän hyvää. Piti ihan viedä töihinkin yksi, et kollegatkin sai maistella hyvää leipää.
Laitan kaiken mitä jääkaapista löytyy mutta eipä siellä työttömällä paljoo ole.
Aamupalalla 1 siivu aittaleipää tai ruispala. Päälle merisuola oivariinia ja täysrasvaista cheddaria 1 hyvin ohut siivu.
Ruuan kanssa (hernekeitto, pasta) joskus siivu leipää ilman päällisiä
Leipää syön harvoin, noin 2 krt/vko yhden tai kaksi. Yleensä keiton kanssa. Juustoa päälle.
Leivän päälle Keijua ja juustoa. Enimmäkseen syön ruisleipää, välillä myös sämpylöitä, rieskaa tms. Noin 6 palaa päivässä, joskus enemmänkin. Rakastan leipää.
Vierailija kirjoitti:
Leipää syön harvoin, noin 2 krt/vko yhden tai kaksi. Yleensä keiton kanssa. Juustoa päälle.
Jatkan vielä, teen yleensä itse, jauhoista mitä kaapista löytyy.
En syö leipää. Leipä on epäterveellistä. Ruuasta saa kaikki tarvittavan, kaksi lämmintä ruokaa päivässä on hyvä tapa ruokailla.
En käytä voita,en leikkeleitä.Mutta leivälläni on usein panaania tai tomattia ja kurkkua.
Vaaleata leipää, yleensä -30% laputettuja, kahvin kanssa ja joskus ruuan kanssa. Flooraa päälle vain kun juusto ja leikkeleet ovat niin kalliita.
Syön kauraleipää tai gluteenitonta leipää, ruis pistää mahan sekaisin.
Käytän margariinia, joskus rahapäivänä voita joka maistuu parhaalta.
Jos ei oo kumpaakaan niin esim ketsuppia.
Päälle leikkelettä tai kevytlauantaimakkaraa, päällimmäiseksi siivu juustoa.
Välillä siivu tomaattia vielä, sen päälle ripotan vähän suolaa.
Rakastan leipää <3
Syön useimmiten ruisleipää, 4-6 palaa päivässä. Päälle ohuesti vähäempisuolaista ovariinia ja juustoa (17 %). Ja mitenkö syön? Haukkaan reunasta, pureskelen ja nielaisen. Ruuan kanssa harvoin syön leipää paitsi jos on keittoa.
Levittyvä sulatejuusto on valintani. Margariinirasiat vanhenenivat jääkaappiin, ei vaan toiminut minulla.
Kaikki leipä käy, päälle Oivariinia ja juustoa, joskus kinkkua tai maksamakkaraa. Voisin elää pelkällä leivällä, nam.
Riippuu siitä mitä on jääkaapissa, mikä leipä on kyseessä ja mitä tekee mieli. Margariinia en osta ollenkaan, oivariinia laitan vain näkkileivän päälle. Muiden leipien kanssa sitten vaihdellen yhtä tai useampaa päällä; juustoa, salaattia, tomaattia, lihaa, kurkkua, hummusta, paprikaa, sulatejuustoa, maksamakkaraa, sipulia tai kananmunaa. Yleensä ainakin yhtä vihannesta.
Jos on patonkia niin sellaisenaan ilman levitteitä useimmiten.
Tumman leivän päälle esimerkiksi juuston pala ja kasviksia