Henkilöt, jotka ottavat suklaalevystä epämääräisiä palasia
Niissä on urat sitä varten, että saa selkeitä paloja. Mistä tuossa rouhimisessa on kyse?
Kommentit (18)
Ehkä nuorena katkaisi mistä sattuu, isona osaa taittokohdat. Jos jotain oikein himottaa se rouskii sitä kuin näkkileipää, eli ei katko edes. ;)
No eikö se nyt yleensä vaihingossakin katkea usein urien kohdalta. Kyllähän ne väärästä kohdasta katkenneetkin maistuu samalta. Itse en jaksa nähdä ihan älyttömästi vaivaa et tulee tasaisia paloja.
Se levy ei aina lohkea niiden urien kohdalta. Ihan samoin, kun paketti ei aukea siitä, missä lukee, että "avaa tästä."
Mä syön omat suklaalevyni kuten tahdon. En stressaa jos ei mene ihan urien mukaan, ei vaikuta makuun mitenkään.
Suklaalevy kuuluu syödä haarukalla ja veitsellä
Valmiiksi merkityt ruudut ovat usein väärän kokoisia tai sitten haluan sellaisen kohdan, jossa on vaikka vähemmän pähkinöitä jne. Sen lisäksi minusta on kivempi syödä kolmion muotoisia paloja, eikä ruutuja.
Otan aina joko rivin tai semmosen kolmion
Kyllä on aloittajalla asiat hyvin, jos tuo on suurin ongelma. Vai raportoiko tänne kaikki harmituksensa?
Mua ärsyttää ne levyt, joissa on erikokoisia paloja. Esim. Fazerin tumma suklaa on semmosta. Siitä levystä mä otan semmosia paloja kuin huvittaa, enkä sen mukaan mitä siinä levyssä on. Mutta sitten esim. Brunbergin tumma suklaa on semmosta, että siinä on palat kaikki samaa kokoa. Siitä lohkon nätisti rajojen mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Suklaalevy kuuluu syödä haarukalla ja veitsellä
Ja veitsen kuuluu olla sahalaitainen.
Laitan kahden suklaalevyn väliin metwurstia, juustoa, sinappia- joskus sipulia. Lämpäytän mikrossa sen 10 sekuntia ja syön kuin hampurilaisen. Täytteiden määrällä voi säädellä annoksen ruokaisuutta. "Köyhimmillään" taitan yhden levyn kahteen osaan (uria myöten!) Ja teen siitä tuon suklaasandwitchin joka esim USAssa ihan tavallinen aamupala. Myös pekoni, muna, kinkunsiivut toimii täytteenä..- kebappia aion kokeilla!
Muualla maailmassa tosiaan valtaosa suklaasta syödään osana suolaisia pääruoka, monesti on juuri leivän asemassa suklaalevy
Vierailija kirjoitti:
Mua ärsyttää ne levyt, joissa on erikokoisia paloja. Esim. Fazerin tumma suklaa on semmosta. Siitä levystä mä otan semmosia paloja kuin huvittaa, enkä sen mukaan mitä siinä levyssä on. Mutta sitten esim. Brunbergin tumma suklaa on semmosta, että siinä on palat kaikki samaa kokoa. Siitä lohkon nätisti rajojen mukaan.
Brunbergin suklaat on aina piilotettu jonnekin lattiatasolle mahdollisimman hankalasti. En itse syö fazeria koska en tykkää sen mausta. Syön Brunbergin suklaata ja säilytän sitä jääkaapissa.
He saavat nautintoa sääntöjen rikkomisesta.