Pitzaperjantai- tavallisen korttelipitzerin ylläpidosta maksaa uuninlämmitys, onko tänään melko varmasti pitzat raakoja?
Uskaltaako ottaa tänään pitzaa laivalle evääksi? Suuri kiusaus varmasti laittaa uunia pienemmälle ja kuoleeko edes kaikki pöpöt jos pitza paistetaan lähinnä kuunvalossa?
Laivalle ollaan menossa ja ajateltiin että otetaan muutamia pitzoja mukaan ja säästetään ruokakuluissa. Pelkkä risteily vain prikymppiä niin melkoinen ajansäästö tulee kun otetaan valmista evästä jota ei tarvitse kokkailla. Toki on muutakin evästä ja myös keittimet, vettä, suklaata, pähkinöitä.
Huolettaa että onko parempi "siitä suomalaisesta" hakea pitzat jo bakteerienkin takia, nyt sähköt niin kalliita että pitääkö monikaan uuniaan täysin kuumana? Laivalla ajateltiin osa pitzoista piilottaa kannelle pakkaseen ja aamulla lämpäyttää keittimellä tai mikrossa jos sellainen löytyy jota osataan käyttää, itsellämme ei sellaista ole.
Mistä luotettavimmat pitzat hesoissa, ei olla sieltä päin vaan täältä entisestä pääkaupungista?