Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko karhu oluen maku muuttunut? Ei maistu enää hyvälle.

Vierailija
31.12.2023 |

Outoa, vai onko oma maku vaan sitten vuosien aikana muuttunut?

Kommentit (26)

Vierailija
1/26 |
31.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi suomalaiset eivät osaa tehdä hyvä olutta? Ei kyllä ruotsalaisetkaan.

Vierailija
2/26 |
31.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on aina ollut pahaa. Ehkä sun makuaisti on kehittynyt?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/26 |
05.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huomasin juuri töistä kotiin saavuttuani saman kun kaljan aukasin että kyllä tälle on jotain tehty

Vierailija
4/26 |
05.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten varmaan kannattaa jättää juomatta jos on pahaa.

Vierailija
5/26 |
05.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se hyvää ole muutenkaan, miksi juoda jotain olutta kun on lonkero keksitty?

Vierailija
6/26 |
05.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistoin jokin aika ensimmäistä kertaa. Eka ajatus: nestemäistä paskaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/26 |
05.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta sitten Pirkkaa.

Vierailija
8/26 |
05.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta suosiolla halpaa ja pahaa, unohda hienot merkit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/26 |
05.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei se hyvää ole muutenkaan, miksi juoda jotain olutta kun on lonkero keksitty?

Miksi juoda lonkeroa, kun vodka, greippimehu ja vichy on keksitty?

 

Vierailija
10/26 |
05.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karhu tai muut suomalaiset bulkkioluet eivät ole kovin tasalaatuisia. Hinta on se tärkein asia ja jos jonkun ainesosan sato on erilainen tai toimittaja muuttuu niin ei se haittaa. Karhun perusluonne on matalahiilihappoinen ja tunkkainen huonolaatuisesta humalasta, joka muistuttaa kitukasvuista kannabista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/26 |
11.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalaisissa olueissa käytetään hartsia säilyvyyden kannalta, ja siksi esim. Saksalaiset oluet ovat parempia ilman hartsia..

Vierailija
12/26 |
11.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän kalja ole koskaan maistunut hyvälle, oli merkki mikä tahansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/26 |
11.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan sama kunhan nousee nuppiin ja jos maistuu liian pahalta voi vetästä päälle ryypyn pirtua.

Vierailija
14/26 |
11.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joko Karhua saa 8-prosenttisena?

On toki voinut saada jo aiemmin, mutta en tiedä, koska en ole juonut vuosiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/26 |
11.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karhu oli ennen parhaanmakuinen suomalainen bulkkikalja.

Vierailija
16/26 |
11.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No eikö kaiken muunkin reseptejä ole muutettu (lue: halpuutettu) ja maku on sitten mitä on koska valmistajia se ei kiinnosta.

Vierailija
17/26 |
11.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä, mutta ainakin sen mainokset on aivan prseestä eikä tosiaan houkuta ostamaan.

Vierailija
18/26 |
11.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi suomalaiset eivät osaa tehdä hyvä olutta? Ei kyllä ruotsalaisetkaan.

 

 

Ysärin lopulla oli ainakin hanaoluena sellaista kuin musta hevonen (koffin) ja se oli kyllä ihan hyvää olueksi. Sitten se vaan katosi johonkin.

Olipas muuten ylläri kun aloin laskemaan että tuosta on jo neljännesvuosisata aikaa.. Justhan se millenniumkin vasta oli.

Vierailija
19/26 |
11.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei se hyvää ole muutenkaan, miksi juoda jotain olutta kun on lonkero keksitty?

Miksi juoda lonkeroa, kun vodka, greippimehu ja vichy on keksitty?

 

 

 

Jos tykkää nimenomaan lonkerosta niin miksi juoda kossu-vissyä greipillä?

 

Vierailija
20/26 |
11.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo itsekin ihmettelin samaa. Tosin olen nyt välissä juonut toista merkkiä pari vuotta, luulin johtuvan siitä. Mutta oli ennen mun lemppari.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan neljä