Missä maitoon tehtyjä sämpylöitä säilytetään?
Huoneenlämmössä pussissa, vai jääkaapissa vai missä säilyy parhaiten muutaman päivän?
Kommentit (8)
Huoneen lämmössä, jos haluat luksusta seuraavaksi, niin lämmitä uunissa 15 minuuttia, eli kylmään uuniin 115C ja vartti
Itse tehty sämpylä maistuu parhaalta heti uunista otettuna, eikä säily hyvänä seuraavaan päivään. Itse pakastan sämpylät mahdollisimman pian ja sulatan sitten tarvittaessa. Siten on ehkä lähimpänä juuri uunista otettua sämpylää.
Vierailija kirjoitti:
Itse tehty sämpylä maistuu parhaalta heti uunista otettuna, eikä säily hyvänä seuraavaan päivään. Itse pakastan sämpylät mahdollisimman pian ja sulatan sitten tarvittaessa. Siten on ehkä lähimpänä juuri uunista otettua sämpylää.
Onko näin? Haluaisin kyllä syödä näitä joka päivä tässä, eli en halua pakastaa. Eihän ne tietysti seuraavana päivänä ihan yhtä hyviä ja pehmoisia ole, mutta eivätkö muka säily huoneenlämmössä?
Pakkasessa, ja lämmitetään uunissa.
Ei pullakaan ole hyvää kuin päivän.
Muuten, missään muualla kuin Suomessa ei haluta säilyttää leipiä muovipussissa päivätolkulla, eikä kaupassa myydä vanhaa leipää.
Miksi ihmeessä leivot maitoon?
Veteen tietty niin säilyy ja on paremman makuista eikä kananmunaa vaan voidellaan siirappivedellä.
Maitotölkissä