Jouluruuan rippeitä uuteen vuoteen asti
Syöjillä oli tänä vuonna huonompi veto, joten hukun nyt lisukkeisiin, kuten laatikoihin, herneisiin ja perunoihin. Mutta roskiin en kyllä heitä, syön sitten jouluruokaa viikonloppuun asti. Monellako sama menu tiedossa loppuviikoksi t. hampaat irvessä laatikoita tänäänkin
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Tein eilen laatikoista rieskoja iltapalaksi. Ylijäämälaatikon sekaan kananmuna ja jauhoja, lusikalla kasat pellille, vähän yritin muotoilla pyöreiksi ja tasaiseksi, 220 astetta noin 20 min. Pitää syödä heti kun ovat valmiita. Nämä kelpasivat lapsille paremmin kuin laatikot.
Hyvä idea, täytyy kokeilla! Kiitos
Voi niistä laatikoista tehdä kasvispihvejä, kippaat herneetkin massan sekaan. Lihapihveiksi muuttuvat, kun silppuat sitä kinkkua sekaan tai kakapihveiksi savukalalisäyksellä.
Hyi, tulee muistoja lapsuudesta. Jouluruokaa uuteen vuoteen asti.
Hampaat irvessä? Upeaa elämää.
Eilen meni viimeiset, possunjämät oli pastakastikkeena.
Meitä on 3, joten aatoksi ja joulupäiväksi teen todella minimaalisia annoksia jouluruokia, jottei jää yli.
Tein eilen laatikoista rieskoja iltapalaksi. Ylijäämälaatikon sekaan kananmuna ja jauhoja, lusikalla kasat pellille, vähän yritin muotoilla pyöreiksi ja tasaiseksi, 220 astetta noin 20 min. Pitää syödä heti kun ovat valmiita. Nämä kelpasivat lapsille paremmin kuin laatikot.