Suola unohtui
Tein eka kerran itse porkkanalastikkoa, muuten meni ok, mutta puuro-porkkanasekoituksesta jäi suola pois. Jaoin paistamattoman laatikon puolen litran alumiinivuokiin ja yhtä lukuun ottamatta pakastin. Sen yhden paistoin ja suolattomana maistui vetiseltä.
Mikä olis kätevä konsti lisätä suola pakastettuihin sen jälkeen kun ne on sulattu paistoa varten?
Kaataa kokonaan vuoasta pois ja sekoittaa suola soseen ja pistää sitten vuokaan takasin
.. vai miten?
Kommentit (4)
Kaadat suolan laatikkoon, sekoitat.
Sinulla tuo oma ajattelu ei taida olla vahva laji?
Vierailija kirjoitti:
Ota hyppysellinen ja heitä olan yli.
Aha. Sinä ja sun kaveri ootte hauskoja! Ihan omat tekstinne peukutattekin.
Vierailija kirjoitti:
Kaadat suolan laatikkoon, sekoitat.
Sinulla tuo oma ajattelu ei taida olla vahva laji?
No, no, mut nää rainbown alumiinivuoat on aika höttösiä... ja aattelin et täytys kuitenkin se suola saada sinne tasasesti sekoittumaan...
Ota hyppysellinen ja heitä olan yli.