Miksi vegen on maistuttava lihalta?
Sattumalta tuli maistettua kahta vegetuotetta ja molemmat maistuivat hämmästyttävän paljon lihalta. Lisäksi molemmat muistuttivat ulkonäöltään lihavalmistetta. Eikö tällaisten tuotteiden valmistamisella tunnusteta, että liha (aito tai feikki) vain maistuu parhaalta?
Kommentit (11)
Siksi, että tuotteella on suuremmat markkinat, jos sitä voidaan myydä myös niille, jotka vain flirttailevat kasvissyönnin kanssa.
Eihän kasvissyöjä niitä kaipaa.
Jos tykkää lihan mausta, mutta eettisistä syistä ei halua syödä lihaa?
Vierailija kirjoitti:
Jos tykkää lihan mausta, mutta eettisistä syistä ei halua syödä lihaa?
Tuo on tekopyhää meininkiä.
Vegaanit jostain syystä haluavat ruokiensa maistuvat persujen ruuilta.
Olen toiminut pitkään suurtalouskokkina kouluissa ja päiväkodeissa. Lasten vanhemmilta, oppilailta ja opettajilta tulee heti palautetta, jos kasvisruoka ei näytä samalta kuin muilla. Eli lihankaltaisille kasvistuotteille on kysyntää. Olen saanut melkoiset huudot, kun kasvissyöjille oli papukastiketta, ja muilla oli suikalelihakastike. Olisi pitänyt laittaa samannäköinen tuote tilalle.
Vierailija kirjoitti:
Olen toiminut pitkään suurtalouskokkina kouluissa ja päiväkodeissa. Lasten vanhemmilta, oppilailta ja opettajilta tulee heti palautetta, jos kasvisruoka ei näytä samalta kuin muilla. Eli lihankaltaisille kasvistuotteille on kysyntää. Olen saanut melkoiset huudot, kun kasvissyöjille oli papukastiketta, ja muilla oli suikalelihakastike. Olisi pitänyt laittaa samannäköinen tuote tilalle.
Tuo on kyllä ihan sairasta. Miksi joku pitää naamioida toisen näköiseksi? Eihän siinä ole mitään järkeä.
En itsekään oleta, että uunijuurekseni maistuvat ja näyttävät lihalta tai kalalta. Enkä tee mistään hedelmästä kananmunan näköistä.
Vähän sama, kun liha pitäisi naamioda kasvikseksi, ettei ole niin paha mieli syödä sitä, vaikka maku on hyvä. Tänä vuonna kinkun voi muotoilla vaikka vesimeloniksi, niin ei tavallaan kuollut yksikään possu.
Vierailija kirjoitti:
Olen toiminut pitkään suurtalouskokkina kouluissa ja päiväkodeissa. Lasten vanhemmilta, oppilailta ja opettajilta tulee heti palautetta, jos kasvisruoka ei näytä samalta kuin muilla. Eli lihankaltaisille kasvistuotteille on kysyntää. Olen saanut melkoiset huudot, kun kasvissyöjille oli papukastiketta, ja muilla oli suikalelihakastike. Olisi pitänyt laittaa samannäköinen tuote tilalle.
No ilmankos laitosten kasvisruoka on aina jonkinlainen versio liharuoasta. Tätä olen ihmetellyt, kun kasvisruoka on ihan oma juttunsa eikä mikään kopio, jossa tavoitellaan liharuoan ominaisuuksia. Kasvisruoka on hyvää, mutta nämä kopiot harvoin ovat.
Miten tämä on voinut mennä näin?
Minä olen sekasyöjä, mutta tulen vegaani perheestä. Kyllä meillä aina oli kasvikset kasviksina. Ja on edelleen. Miksi se papu on pakko yrittää prosessoimalla saada muistuttamaan lihaa?
Vierailija kirjoitti:
Minä olen sekasyöjä, mutta tulen vegaani perheestä. Kyllä meillä aina oli kasvikset kasviksina. Ja on edelleen. Miksi se papu on pakko yrittää prosessoimalla saada muistuttamaan lihaa?
Koska lihaa on ikävä. Eihän siihen mitään muuta syytä ole.
Että sitä vois kaupata lihan ystävillekin