Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä juustoa laitat pizzaan?

Vierailija
10.12.2023 |

Laittaako kaikki pelkää mozzarellaa? Kiinnostaisi kokemukset muistakin juustoista.

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valio arki emmental 

Vierailija
2/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä mitä saa tarjouksesta/halvimmalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan ihan samaa kermajuustoa mitä leivän päälle

Vierailija
4/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grana padanoa, gorgonzolaa, pecorino romanoa ja joskus Aura-juustoa.

Puhvelimozzarella muuten laitetaan pizzaan vasta kun se on paistettu valmiiksi. Muuten pizzasta tulee lammikko uunissa. 

 

Pääsääntöisesti se ihan tavallinen fior di latte-mozzarella on parempi valinta pizzan päälle kuin puhvelimozzarella. 

Vierailija
5/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tänään laitoin goudaa kun oli kaapissa. Oikein hyvin maistui.

Vierailija
6/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen laittanut myös emmentaalia, koska sitä on aina jääkaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valion pizza-juustoraaste

Vierailija
8/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punaleimaraastetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki kokeiltu ja minun makuaistini päätti valita Lidlin cheddar raasteen jotain 1,80 pussi, eli on vielä halvinta. Sillä mennään. Mozzarella ei oikein maistu miltään nääs

Vierailija
10/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raejuustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fontalia tai fontal-mozzarella seosta. Parmesania tai grana padanoa raastan usein pohjalle tomaattikastikkeen lisämausteeksi myös jos en ole laittamassa paljoa täytteitä. 

Vierailija
12/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksista. Pitääpä seuraavassa pizzassa laittaa vaikka toinen puolisko cheddaria ja toinen punaleimaemmentalia.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pmppajuustoo... tsihi hih.

Vierailija
14/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuustoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valion Pizza tai Arki juustoraastetta.

Vierailija
16/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leipäjuustoa

Vierailija
17/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tee itse pitsaa, tilaan ne aina kotiovelle valmiiksi tehtynä.

Vierailija
18/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos vastauksista. Pitääpä seuraavassa pizzassa laittaa vaikka toinen puolisko cheddaria ja toinen punaleimaemmentalia.

Ap

Omasta mielestäni paras perusjuusto pizzaan on gouda, se pysyy vielä pehmeänä paiston jälkeen eikä mene liian veteläksi.

Emmentalin pinta kuivahtaa ikävästi rapeaksi(tietty jos siitä rapsakkuudesta tykkää, niin mikäs siinä), ja cheddar taas vetelöityy ihan liikaa ja rasva erottuu lämmössä juustosta, joten pizza lilluu rasvassa paiston jälkeen.

Vierailija
19/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaivan kusenpottamista kalsareistani sissijuustoa.

Vierailija
20/21 |
10.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kiitos vastauksista. Pitääpä seuraavassa pizzassa laittaa vaikka toinen puolisko cheddaria ja toinen punaleimaemmentalia.

Ap

Omasta mielestäni paras perusjuusto pizzaan on gouda, se pysyy vielä pehmeänä paiston jälkeen eikä mene liian veteläksi.

Emmentalin pinta kuivahtaa ikävästi rapeaksi(tietty jos siitä rapsakkuudesta tykkää, niin mikäs siinä), ja cheddar taas vetelöityy ihan liikaa ja rasva erottuu lämmössä juustosta, joten pizza lilluu rasvassa paiston jälkeen.

Mozzarellaa pidetään yleisesti parhaana pizzajuustona rakenteensa puolesta ja sitä käytinkin viimeisessä pizzassani. Vaikka onnistuinkin nyt tekemään ehkä parhaan salamipizzani koskaan niin juustossa voisi ehkä olla makua enemmänkin. Pitääpä kokeilla myös Goudaa.