Lue keskustelun säännöt.
Tuhoutuuko mutakakun teossa bakteerit uunissa?
19.11.2023 |
Sehän jää sisältä hiukan raa'aksi aina keskeltä, mutta eikö puoli tuntia 170 asteessa riitä tuhoamaan mikrobit?
Kommentit (7)
Miksi kakku on nii hyvää " just raakana". Kanankunatkin jäävät raaoiksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minä käytän vain puhdasta mutaa, jossa ei ole bakteereita.
Eihän se löysyys tarkoita sitä, etteikö se sisus olisi kuumentunut tarpeeksi? Valtaosaan mikrobeista riittää kuumennus 100 asteeseen pariksi minuutiksi.
Vierailija kirjoitti:
Etkö voisi valmistaa sen niin ettei siinä ole seassa räkää sun muuta sontaa?
Jos se ei ole omatekemää?
Laita siihen paistilämpömittari ja jos se näyttää +60 niin pitäisi olla ihan ok.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kyllä se kakku sieltä keskeltäkin kuumenee tarpeeksi.
Etkö voisi valmistaa sen niin ettei siinä ole seassa räkää sun muuta sontaa?