Hans Välimäki selittelee jo etukäteenkin
Kommentit (9)
Julkkiskokit tajuaa olevansa menneen talven lumia,
Jos oikeasti tarvii reseptejä, niin niitä nyt löytää kuka vaan mistä vaan. Nuo pallinaamat on ihan turhia wannabe staroja
Joo Liddlikin tajus ettei kuulapäällä ollut mitään mainosarvoa😅
Vaihtais pastat johonkin muuhun. Kävin siinä sen edelisessä mestassa kerran syömässä, niin kokemus oli vähän nihkeä, kun kotona saa parempaa.
Ravintolasta pitää jäädä se kokemus, että sinne palaa kun oli niin hyvää jne.
No ei kuulosta hyvältä että laitetaan voita spagettiin. Hinnat ovat kuitenkin kovat, se on selvä. Muutenkaan ei vakuuta kokki joka ei ymmärtänyt, että ihmiset tahtovat pihvin eri kypsyisenä, vaan hän määrää millaiseksi se paistetaan. Aiemmin hän kehui miten valtavasti keittiöissä harrastetaan työn ohessa seksiä. Ei houkuta syömään.
Minua ärsyttää se jumalaton suolan käyttö, sillähän saa halvalla "makua" ruokaan.
Ei vaan osaa. Hakee kuulemma tarpeet ravintolaansa Lidlin Italian-viikoilta...
Säälittävä kaveri.
Kaipaa vain huomiota ja julkisuutta