Makaronilaatikko
En ymmärrä, vaikka kuinka tekisin makaronilaatikon ohjeen mukaan, se jää mauttomaksi. Ei siihen nyt kehtaisi suolaakaan tunkea purkkitolkulla. Onko muilla samaa ongelmaa?
Kommentit (8)
Kasvisliemikuutio ja koskenlaskijaa nesteeseen.
Onhan sitä keinoja:
- Nesteeksi lihalientä
- Muserra sekaan paketti feta-juustoa
- Maustaminen, mustapippuria ja ripaus chiliä
- Oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit sopii hyvin sekaan
- Kunnon juustokuorrutus pinnalle niin saa makua
- Loraus kermaa tekee täyteläisen maun
Myllyn Paras-makaronipussin kyljessä on maukas ohje. Paprikajauhetta, curryjauhetta, valkopippuria, suolaa. Tosi hyvä tulee.
Minä en koskaan tee ohjeen mukaan, ja aina tulee hyvää.
Kun keität makaronit, laita keitinveteen suolaa ohjeen mukaan.
Kun paistat jauhelihan, mausta se hyvän makuiseksi. Maista sitä ennen kuin lisäät makaronilaatikkoon. Mausteita voi olla pikkuisen överisti, mutta niin, että sitä voi kuitenkin syödä.
Munamaitoon voi myös laittaa hiukan mausteita, esim. yrttejä ja chilijauhetta (vain ripaus)
700g vähärasvaista naudan jauhelihaa ja pussi makaronia. Lihaliemikuutio jauhelihan ja sipulin joukkoon paistinpannulle, suolaa ja valkopippuria ja munamaito.
Ei ole.