Ostin kukkakaalia ja
laiton uuniin muiden juuresten kanssa, ei meinannut kypsyä lainkaan.
Ainakin 1,5 h kypsensin.
Halusin kokeilla noin kun jos eka keittää, tulee ihan löllö vetisiä.
Kommentit (7)
Oliko uuni rikki? Kyllä kukkakaalin pitäisi kypsyä nopeammin kuin juuresten, ellet nyt sentään kokonaisena sitä sinne tyrkännyt.
Kukkakaali kypsyy nopeasti. Laitoitko kokonaisen kukkakaalin sinne uuniin.
Kukkakaali ei ole juures.
Oliko se uuni päällä?
Keittämällä kypsyy paremmin, vaikka löllöks menee.
Sä oot mun nuppendaali mun tuore kukkakaali mun kesy animaali, sä oot mun söpöliini mun hassu höpöliini, miksi tyrkkäsit kukkakaalin kokonaisena uuniiiiiiin?
No haittaako tuo? Kukkakaali on hyvää ihan sellaisenaankin ilman minkäänlaista kypsentämistä.
Ja lohkoiksi/nupuiksi pilkottuna kypsyy uunissa jossain vartissa (175-200 astetta) ja saa jo vahtia ettei liikaa tule väriä.
Pellillä paahtuu kyllä, 20 min.