Puutarha pukkaa litroittain mm. pensaspapua. Ruokavinkkejä?
Olen ryöpännyt ja pakastanut jo parikymmentä litraa papuja (ei härkä- tai soija-). Nyt kaipaan vinkkejä, mitä kaikkea pavuista voin talvella tehdä, siis muuta kuin keittää perunoiden oheen ja syödä voin kanssa.Nam!
Kommentit (7)
Lisukkeena kastikkeeseen, pataruokaan, täytteeksi suolaisiin piiraisiin, soseena lepuskoihin/leipiin, onnistuisiko noista ihan papurokka?, sosekeittoihin, kasvispihveihin/pyöryköihin...
Vain taivas rajana!
Mä tein itse basilikapuskasta pestoa, keitin pastaa ja vihreitä papuja, sotkin ne keskenään ja hyvää oli. Parmesaania raastoin vielä päälle.
Meillä lapset tykkää papuranskalaisista. Eli papuja uunipellille, öljyä pintaan. Paistetaan kuin ranskalaiset.
Tuoreille pavuille wokkaus chilin, inkiväärin ja valkosipulin kera, lopuksi vähän soijakastiketta. En tiedä toimiiko pakastetut tässä kiinalaistyylisessä ruokalajissa.
Myy netin kautta !