Atrian burker naudanjauheliha pilasi illan
Ei ollut ensimmäinen kerta mutta oli viimeinen. Molemista paketeista avattaessa tuli navettamainen kusen ja paskan haju, ei paistettu vieraille purilaisia. Olenko tosiaan ainoa joka on törmännyt tähän, vai syökö toiset hyvällä halulla tuollaista lihaa? Kypsentäessä haju vielä voimistuu, ei ole sellaista nuhaa ettei sitä haistaisi. Ja ei, suojakaasu ei vaikuta hajuun tai makuun.
Kommentit (24)
Naudan jauhelihaan pääsee aika usein lantaa mukaan ja se aiheuttaa tuon hajun. Lakkasin syömästä jauhelihaa kokonaan kun katsoin dokumentin lehmien teurastuksesta. Siihen lihaan päätyy siis ihan kaikki yökkö. Nykyään teen jauhelihaa soijarouheesta.
Vierailija kirjoitti:
Naudan jauhelihaan pääsee aika usein lantaa mukaan ja se aiheuttaa tuon hajun. Lakkasin syömästä jauhelihaa kokonaan kun katsoin dokumentin lehmien teurastuksesta. Siihen lihaan päätyy siis ihan kaikki yökkö. Nykyään teen jauhelihaa soijarouheesta.
Ammati teurastajalta ei pitäisi päästä sonnat sekaan. Itse miettinyt jos alkaisi hommaan lihat tilaterastamoilta, vähentäisi lihan syömistä mutta söisi paremmin tuotettua kun syö. Hinnat vain on kovia lihalla köyhälle. Kaurapuuro on parempaa kuin soijarouhe sonta?
Vierailija kirjoitti:
Nykyään teen jauhelihaa soijarouheesta.
Melkoista alkemiaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nykyään teen jauhelihaa soijarouheesta.
Melkoista alkemiaa.
Sorry piti olla "jauhelihaa" lainausmerkein. Eikä todellakaan ole mitään alkemiaa, hyvin helppoa ja edullisempaa kuin oikea jauheliha.
Onko kuitenkin lämmennyt ja mennyt pilalle. Paljon tullut syötyä eikä ikinä lantaa ollut mukana.
Mulla myös joskus käynyt noin.
Ihan järkyttävän paha haju tullut lihasta. 😬
No mille luulet haisevan jos on naudanlihasta tehty? Ruusulle ja vanilijalle?
Se on jauheNliha! Opetelkaa Suomen kieltä!
Avasin just broileripaketin, haju tuli siitäkin, mutta taitaa olla sitä suojakaasua? Mitä se muuten on?
Naudanruhot puhdistetaan teurastamolla ennen nylkemistä, mutta joskus lantapatterit ovat niin lujassa, ettei niitä saa irti. Silloin veitsi voi kontaminoitua nylkemisessä ja pieni määrä lantaa joutua sitä myötä lihaan. Eihän se hygieenistä ole, mutta kun lihan kypsentää ja maustaa niin sitä voi syödä aivan turvallisin mielin. Omasta mielestäni pieni määrä lanta antaa hyvää umamista makua lihaan, mikä maistuu erityisesti pastan kanssa. Sanoisin, että kannattaa sivuuttaa negatiiviset mielikuvat ja antaa hyvän kotimaisen lantalihan puhua puolestaan ruokanautintona.
t. Lihanleikkaaja toisessa polvessa.
Atrian liha on niin paskaa ettei sitä saanut myydä edes Venäjällä.
No haiseehan se naisen pillukin kuselle.
Mikset pessyt ninkuin jauhenlhan kuuluu tehdä?
Vierailija kirjoitti:
Naudanruhot puhdistetaan teurastamolla ennen nylkemistä, mutta joskus lantapatterit ovat niin lujassa, ettei niitä saa irti. Silloin veitsi voi kontaminoitua nylkemisessä ja pieni määrä lantaa joutua sitä myötä lihaan. Eihän se hygieenistä ole, mutta kun lihan kypsentää ja maustaa niin sitä voi syödä aivan turvallisin mielin. Omasta mielestäni pieni määrä lanta antaa hyvää umamista makua lihaan, mikä maistuu erityisesti pastan kanssa. Sanoisin, että kannattaa sivuuttaa negatiiviset mielikuvat ja antaa hyvän kotimaisen lantalihan puhua puolestaan ruokanautintona.
t. Lihanleikkaaja toisessa polvessa.
No hyi v***u!!!
Ei tsiisus kirjoitti:
No mille luulet haisevan jos on naudanlihasta tehty? Ruusulle ja vanilijalle?
Hyvälle lihalle ja raaka liha tuoksuu aika miedosti. Paitsi kiimaan ammuttu riista tuoksuu ja maistuu vähän vinkeälle, mutta silti hyvää. Kukaan ikinä ei odota että eläimen ruho tuoksuisi ruusulle tai vanilijalle?
Saako kysyä yhden kysymyksen? Jos lihaa tuotetaan ja syödään, saako Atrian kaltainen yhtiö massatuotanolla pilata lihaa?
Vierailija kirjoitti:
Avasin just broileripaketin, haju tuli siitäkin, mutta taitaa olla sitä suojakaasua? Mitä se muuten on?
Suojakaasu ei aiheuta hajua tai makua. Kana istuu umpiossa omassa lillingissä ja yök. Kaikki liha tulisi riiputtaa, eli saada ilmaa ja ylimääräinen kosteus haihtuu lihasta. Nyky tuotanto pakkaa lihan välittömästi ja kosteus lihassa on älytön. Kape Aihisen vispilä jauheliha on naurettavinta mitä tiedän, ammatti kokki ja hän tietää kuinka kuraa suomalainen liha on. Ei se muoviin umpiotu liha paistu/ruskistu kun siinä on liikaa kosteutta ja kaikki liha menee keittämisen puolelle?
Vierailija kirjoitti:
No haiseehan se naisen pillukin kuselle.
Jännä, vaikka ei edes sieltä kusta.
Lienee siis sulla hygieniassa vika tai eukollas.
Pilalle sekin, kuten kaikki muukin suomessa tuotettu.