Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi Atria laittaa kaikista sitkeimpiin lihoihin "takuumurea" leiman?

Vierailija
13.07.2023 |

.Oli kuin kengänpohjaa purisi.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
13.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo maistanut niin en tiedä. Muutenkaan en ole koko lihan ystävä, vaan tykkään jauhelihasta.

Vierailija
2/4 |
13.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millä kikalla ne saa mureaksi?

Ruokasooda? Vai mikä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
13.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et vaan osaa valmistaa lihoja oikein.

Vierailija
4/4 |
13.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi koska eihän niitä muuten kukaan osta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi kaksi