Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Taytetyt broilerin rintafileet!! Mita sisaan, tarviiko paistaa ja sitten vasta laittaa uuniin? Tarviiko leivittaa? Voiko taytteen kanssa laittaa vain pelkastaan uuniin?

Vierailija
09.12.2006 |

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
09.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teet viillon siitä rinnan sivusta ja sisäänmenoaukko pieni ja siellä sisällä teet viillon laakean viillon kuitenkin niin että et riko reunoja.



Täytteeksi käy joku tuorejuustotahna ja mahdollisesti lisänä yrttejä.



Leivittäminen ei ole kielletty teet niin kuin tuntuu hyvältä, itse en leivittäisi. Ottaisin pannulla värin pintaan molemmin puolin ja heittäisin uunivuokaan n. 25-40 minuuttia riippuen tisujen koosta.





Vierailija
2/2 |
09.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

täytteeksi sopii miltei mikä vaan, ite tykkään sienistä, erilaisista juustoista, tomaateista ( kirsikka tai aurinkokuivattu), yrteistä ( tuoreita!), valkosipulista....



sitten hammastikulla kiinni, ruskista kuumalla pannulla nopeasti kaunis väri pintaan, ja laita 200 asteiseen uuniin 30-40 minuuttia.





ja hyvää on

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme yksi