Tekee mieli ilmakuivattua kinkkua; mikä niissä on epäterveellistä?
Siis näitä serranokinkkua ja parmankinkkua. Maalaisleivälle, oliiviöljyä päälle. Nam.
En ole koskaan ostanut vaikka oon niitä usein maistanut lapsuudenkodissa ja ravintolassa yms.
Mulla on käsitys että ne on kalliita ja epäterveellisiä. Syöttekö te usein niitä? Onko kalliita ja hirveästi suolaa tms? Miten niitä syötte? Leivän päällä? Munakkaassa?
Kommentit (6)
Mielestäni se on melkoisen suolaista.
Taitaa se mieletön suolaisuus olla noissa se pahin juttu.
Ainakin tuhat vuotta vanhaa herkkua. Anna mennä vaan.
Eilen meinasin ostaa Serranon kinkkua, mutta sitten katsoin sisällöstä, että suolaa 5 grammaa 100 grammassa kinkkua. Järki kielsi ostamasta, vaikka eipä kai tuo poikkeusostoksena olisi niin vakava juttu ollut.
Happi vanhentaa ja aiheuttaa syöpää