Mihin retiisejä voi käyttää ruuanlaitossa?
Itselle tulee mieleen vaan salaatit ja kastikkeet.
Kommentit (8)
Paistetut retiisinpuolikkaat ovat hyviä.
Niitä voi myös keittää ja käyttää kuten perunoita. Kitkeryys häviää keitettäessä. Merkittävästi terveellisempi vaihtoehto perunoille, jos esim laihduttaa. Vähemmän hiilareita ja enemmän proteiinia ja kuitua.
Joskus paahdoin uunissa misotahnan kanssa. Ei ollut kyllä minun makuuni, mutta ehkä joku tykkää.
Keittää/höyryttää. Tosiaan hyvä perunankorvike. Jäähdytettynä sitten vaikka suolakurkkupalojen ym. ja vaikka creme fraichen ja oliivien kanssa joku kylmä salaatti. Raikas kesäkuumalla (jos sellaista tänä vuonna pääsemme kokemaan).
Itse olen laittanut niitä leivän päälle. Ei varmaan oikeaoppista, mutta niin olen tehnyt.
Wokkiin. Samantyyppinen maku kuin retikalla.