Miksi puolalaisiin pakastemarjoihin ei saada jotain kuria?
Ihme kun niitä marjoja kastellaan likaisella vedellä vuodesta toiseen eikä EU puutu tuohon toimintaan millään tavalla vaan meno jatkuu vuosia. Suomalaiset pakastemarjat on niin kalliita.
Kommentit (10)
Maksa typerys suomalaiselle tuottajalle tai keitä marjasi kunnolla. Tai syö jotain muuta.
Voihan ne keittää? Ja pitääkin jos ostaa ulkolaista.
Vierailija kirjoitti:
Voihan ne keittää? Ja pitääkin jos ostaa ulkolaista.
kyllä esim norjalaiset pakastemarjat on iha turvallisia ilman keittämistä
Kurittomat marjat...pyörivät kuin...p...p
Vierailija kirjoitti:
Voihan ne keittää? Ja pitääkin jos ostaa ulkolaista.
Mikä ilo on keitetyissä marjoissa? Ei voi kuin soppana syödä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voihan ne keittää? Ja pitääkin jos ostaa ulkolaista.
Mikä ilo on keitetyissä marjoissa? Ei voi kuin soppana syödä.
ite käytän pakastemarjoja vain smoothieseen joten ne muuttuvat käyttökelvottomiksi keitettäessä
Tuo johtuu siitä, että niillä marjatiloilla työskentelee halpatyöläisiä - jos puolalaiset on EU:ssa halpatyöläisiä, niin en ole ihan varma, mistä Puolaan niitä sitten tulee, valkovenäläisiä ehkä tai afrikkalaisia? No joka tapauksessa, heidän työolonsa ovat surkeita, ja esimerkiksi asiallisia käymälöitä ei siellä pellonlaidalla ole, joten käyvät sitten niissä puskissa kykkimässä. Eikä ole mahdollisuutta pestä käsiä kykkimisen jälkeen. Sieltä sitten hienosti taudit tarttuu.
SiksiKIN suomalaisilla marjatiloilla kasvatetut marjat on kalliimpia, kun täällä tilallisten tarttee hankkia niille halpatyöläisille sellaisia turhakkeita kuten huussi, vessapaperia ja käsienpesuvettä kanisterissa.
ihmettelen samaa