Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä tapahtuu jos reseptiin käyttää normaalia sinappia Dijonin sijasta?

Vierailija
11.04.2023 |

Pippurikermakastiketta tekemässä

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Michelin-partio tulee ja tappaa.

Vierailija
2/6 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuskinpa mitään kovin dramaattista , sinappi kun sinappi .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maku ei ole ehkä yhtä voimakas.

Vierailija
4/6 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistuvat erilaiselta.. Erilaiset etikat väkiviinaetikka/viinietikka. Etikka ja kerma yhdessä voivat aiheuttaa juoksettumista. Tavallinen sinappi vaikuttaa myös etikkaisemmalta? Olen kuitenkin itse käyttänyt tavallista sinappia. Lisännyt varoen. 

5/6 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se räjähtää

Elämää kannattaa elää eikä valittaa joka asiasta

Vierailija
6/6 |
11.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutut piereväksi juntiksi.