Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lampaan jalka, miten valmistaa?

Vierailija
08.04.2023 |

Ideoita maustamiseen ja paistamiseen, miten tulee parhaan makuista?

Kommentit (25)

Vierailija
1/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunin laittaisin sen.

Vierailija
2/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota ensin villasukka pois jalasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lammas voisi vieläkäin käyttää jalkaansa, ellei joku olisi vienyt sitä. Nyt on taivaallisilla laitumilla.

Vierailija
4/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lammas on pahaa

Vierailija
5/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulla vai ilman?

Vierailija
6/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katso joku marinadiohje, anna olla yön yli siinä, ja sitten uuniin hitaalla matalalla lämmöllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko se kompurajalka, jos on, sitä ei tarvitse maustaa lainkaan.

Vierailija
8/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Potka? Vai mikä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä ala tekeen mitään.Kolme tuntia tein eikä siinä ole lihaa mainitsemisen arvosta. Turhaa sähkön kulutusta. 

Vierailija
10/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaiva maa kuoppa ja tee tulet, kun kuoppa on kuuma, pistä se klontti kuoppaan ja peittele, 8 tunnin päästä sulla on "rosvo" paisti...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Har du verkligen köpt ett fårs fot? Kan du beskriva styckningsdelen lite exaktare? Är det ett lamm och inte ett får, är det frågan om ett fram eller bakben? Om det verkligen är benen, hur många är de? Hur mycket väger din "får fot"?

Vierailija
12/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lammas voisi vieläkäin käyttää jalkaansa, ellei joku olisi vienyt sitä. Nyt on taivaallisilla laitumilla.

Jalka vain amputoitiin. Kolmellakin tulee ihan hyvin toimeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marinoisin ensin yön yli. Marinadiin sopivassa suhteessa happoa mureutta tuomaan ja makua, joka peittää liikaa villasukan makua.

Esim. punaviinietikkaa, kahvia, soijakastiketta, öljyä ja valkosipulia. Tai balsamietikkaa, oliiviöljyä, pieneksi silputtua minttua, suolaa ja pippuria. Tai sitruunamehua, öljyä, kuminaa, raastettua inkivääriä, suolaa ja pippuria. Hiero mausteet lihaan ja laita marinadeineen paistopussiin. 

Sitten huomenna uuniin paistumaan paistopussissa. 

Vierailija
14/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap siis ETKÖ SINÄ OSAA ITSE GOOGLATA RESEPTEJÄ?

Miksi sulle pitäis muiden antaa kaikki valmiina?

Ootko sä joku milleniaali tai uusavuton zeta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna lampaan pitää jalkansa 😢

Vierailija
16/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lampun jalka on helppo valmistaa, tarvitset paksun puisen levyn jalustaa varten ja 30-40 pitkän puisen kepin lampunvarreksi ja ruuvin lampun varren kiinnittämiseksi jalustaan.

Lampun jalusta osa on hyvä sorvata pyöreäksi ja sen keskikohtaan on porattava reikä ruuville.

Lampun varren voit sorvata puusta, kiinnitä se ruuvilla lampun pyöreään jalustaan. Varjostin kiinnitetään lampun varren yläosaan, varjostimen mukana tulevalla kiinnitysjalustalla.

Lampun varren ja jalustan voi hioa ja maalata varjostimen väriin parhaiten sopivalla värillä.

Vierailija
17/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hankala on valmistaa yhtä lampaan jalkaa. Koko lampaan valmistaminen on hidas prosessi ja tarvitaan kaksi erisukupuolista lammasta ja kiima-aika. Syntynyttä karitsaa kun tarpeeksi ruokitaan ja pidetään turvassa siitä kehittyy toivottavasti neljäjalkainen lammas.

Vierailija
18/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kyse etu-vai takajalasta?

Vierailija
19/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Potka? Vai mikä?

Lapa

Vierailija
20/25 |
08.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Marinoisin ensin yön yli. Marinadiin sopivassa suhteessa happoa mureutta tuomaan ja makua, joka peittää liikaa villasukan makua.

Esim. punaviinietikkaa, kahvia, soijakastiketta, öljyä ja valkosipulia. Tai balsamietikkaa, oliiviöljyä, pieneksi silputtua minttua, suolaa ja pippuria. Tai sitruunamehua, öljyä, kuminaa, raastettua inkivääriä, suolaa ja pippuria. Hiero mausteet lihaan ja laita marinadeineen paistopussiin. 

Sitten huomenna uuniin paistumaan paistopussissa. 

Entä coca-cola, toimisiko se?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi kaksi