Philadelphia-tuorejuusto, käytätkö ja mitä makua vai Naturel?
Kommentit (5)
Käyttäisin, mutta yhden ihmisen taloudessa se pakkaus kuluu liian hitaasti ja ehtii aina mennä homeeseen, ennen kuin kerkeän syödä sen :-(
Vierailija kirjoitti:
Käyttäisin, mutta yhden ihmisen taloudessa se pakkaus kuluu liian hitaasti ja ehtii aina mennä homeeseen, ennen kuin kerkeän syödä sen :-(
Tuo EI VOI olla ongelma, ei edes yhden ihmisen taloudessa..
Onko se valkosipulinen minkälaista?
Ap
Ostan Valion Violaa.
Mieluummin Suomessa valmistettu tuote. Ei anneta lehmille turhia antibiootteja.
Vierailija kirjoitti:
Ostan Valion Violaa.
Mieluummin Suomessa valmistettu tuote. Ei anneta lehmille turhia antibiootteja.
Tätä ei kysytry, mutta koska nostit Violan esille niin totean, että se on todella pahaa ja lisäksi koostumus jotenkin epämääräinen, "hiekkainen".
Ap
Käytän Philadelphia naturelia leivontaan, esim. juuri äsken porkkanakakun kuorrutteeseen. Ruohosipulin makuista olen laittanut savulohileivälle.