Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Philadelphia-tuorejuusto, käytätkö ja mitä makua vai Naturel?

Vierailija
23.03.2023 |

Leivän päällä vai miten?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
23.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän Philadelphia naturelia leivontaan, esim. juuri äsken porkkanakakun kuorrutteeseen. Ruohosipulin makuista olen laittanut savulohileivälle.

Vierailija
2/5 |
23.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäisin, mutta yhden ihmisen taloudessa se pakkaus kuluu liian hitaasti ja ehtii aina mennä homeeseen, ennen kuin kerkeän syödä sen :-(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
24.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käyttäisin, mutta yhden ihmisen taloudessa se pakkaus kuluu liian hitaasti ja ehtii aina mennä homeeseen, ennen kuin kerkeän syödä sen :-(

Tuo EI VOI olla ongelma, ei edes yhden ihmisen taloudessa..

Onko se valkosipulinen minkälaista?

Ap

Vierailija
4/5 |
24.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan Valion Violaa.

Mieluummin Suomessa valmistettu tuote. Ei anneta lehmille turhia antibiootteja.

Vierailija
5/5 |
24.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ostan Valion Violaa.

Mieluummin Suomessa valmistettu tuote. Ei anneta lehmille turhia antibiootteja.

Tätä ei kysytry, mutta koska nostit Violan esille niin totean, että se on todella pahaa ja lisäksi koostumus jotenkin epämääräinen, "hiekkainen".

Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän kahdeksan