Virtuaali ravintolat
Mikä kuvio tämmönen kuin better food group? Pyörittää virtuaali ravintoloita eli myyvät vain woltissa ja foodorassa? Miten nämä saa myydä ilman terveystarkastusta yms
https://www.foodora.fi/en/restaurant/vpzq/better-pizza-oulu
https://www.foodora.fi/en/restaurant/di4h/better-kebab-oulu
https://www.foodora.fi/en/restaurant/bkea/pizzeria-romeo-and-vienna
Nämä pyörivät ilmeisesti samoista tiloista kaikki
https://www.foodora.fi/en/restaurant/rajl/better-thai-food-oulu
https://www.foodora.fi/en/restaurant/y6la/thung-thong
Ja nämä
Kommentit (7)
Eikö nuo terveystarkastukset pitäisi näkyä jossain? Better kebab nimellä ei löydy oiva raporttia piti katuosoitteella hakea oivasta ja woltissa ei näy edes sitä
Tarja 62v kirjoitti:
Eikö nuo terveystarkastukset pitäisi näkyä jossain? Better kebab nimellä ei löydy oiva raporttia piti katuosoitteella hakea oivasta ja woltissa ei näy edes sitä
Ne tarkastukset tehdään sille fyysiselle ravintolalle, joka saa lisämyyntiä myymällä muiden ravintoloiden eli niiden virtuaaliravintoloiden ruokia. Jos tiedät katuosoitteen, tiedät varmasti myös mikä ravintola siinä kohtaa fyysisesti sijaitsee.
Vierailija kirjoitti:
Tarja 62v kirjoitti:
Eikö nuo terveystarkastukset pitäisi näkyä jossain? Better kebab nimellä ei löydy oiva raporttia piti katuosoitteella hakea oivasta ja woltissa ei näy edes sitä
Ne tarkastukset tehdään sille fyysiselle ravintolalle, joka saa lisämyyntiä myymällä muiden ravintoloiden eli niiden virtuaaliravintoloiden ruokia. Jos tiedät katuosoitteen, tiedät varmasti myös mikä ravintola siinä kohtaa fyysisesti sijaitsee.
en usko että tekevät samalla keittiöllä, aukioloajat eivät täsmää noissa ravintoloissa
Kyllä tekevät samassa keittiössä ja samat henkilöt. Konsepti on vain eri ja näitä "virtuaalikeittiön" ruokia saa tilattua vain kuljetuksella, ravintolan "omia ruokia" voi syödä paikan päälläkin. Sitten on erikseen vielä ravintolat, joilla on Foodoran ja Woltin sivuilla eri myyntinimiä, mutta ovatkin yksi ja sama ravintola... Tarkkana saa olla ja itse selvitellä, mistä ruoka tulee. Tai kyllä itse ainakin haluan tietää. Todella epäselvää asiakkaan näkökulmasta.
Näissä on idea hyvä, toteutua vaan luokatonta p*skaa. Just eilen tuli vahingossa tilattua better food kötös, oli tosiaan naapuri pizzeria pizza joka oli vaan muotoiltu neliöksi. Detroit style pizzoina markkinoidaan mutta todellisuudessa pizzeria sitten myi tavallisen pizzan joka oli neliö..
Nostan aihetta koska virtuaaliravintola maailma on uutta mutta tosi hyvä homma. Ruoat valmistetaan jo olemassa olevan ravintolan keittiössä, tarkalla reseptiikalla joka taas tulee virtuaaliravintolan firmasta. Näiden laatua tarkkaillaan enemmän kuin jopa kyseisen mestan ruokia. Tuodaan markkinoille sellaista, jota ei löydy muuten Suomesta ollenkaan ja tietty myös niitä perus juttuja mitä saa joka nurkasta.ideana on tuoda ravintoloille lisämyyntiä tässä maailman tilanteessa se jos jokin on hyvää kun pelkästään kuljetusfirman eivät sitä tuo suurilla komissioillaan ei varmasti virtuaalimaailmakaan ilmaista ole mut ravintoloitsijoiden kanssa juteltua kuitenkin hyvät summat jää käteen. Paljon voi tällä tavoin toteuttaa mielestäni ilman riskejä siitä et perustaisin nyt oman ravintolan tuoden uutuuksia Suomeen jotka ei sitten menisikään niin hyvin kaupaksi et olis ainoa tulonlähde.
Yleensä ne virtuaaliravintolat perustetaan jonkun toisen ravintolan yhteyteen ja se toinen ravintola on kyllä käynyt kaikki tarkastukset läpi esim jos nyt kyläkaupan vieressä on ravintola nimeltä Kantis, niin sieltä Kantiksen keittiöstä lähtee myös virtuaaliravintola PizzaBitin ja NettiSushin ruoat.