Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hillonkeittoneuvoja kaivataan

Vierailija
06.03.2023 |

Keitän ensimmäistä kertaa itse hilloa ja ohjeessa sanotaan, että siitä päältä pitää kuoria vaahto pois.
Miksi?
Mitä hillolle tapahtuu jos ei kuori?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos säilöt pitkään vaahdossa on enemmän pinta-alaa homehtua

Vierailija
2/5 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En yleensä kuori silti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos säilöt pitkään vaahdossa on enemmän pinta-alaa homehtua

Eli kun teen lähinnä pariksi syöntikerraksi pienen annoksen, ei haittaa jos en kuori?

Vierailija
4/5 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulemma epäpuhtaudet menee siihen vaahtoon. Ainakin se on pahaa. Varmaan säilyy paremmin kun kuorii.

Vierailija
5/5 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi kysyä jos neuvot ei kelpaa?