Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teet jauhelihakastikkeen spagetille?

Vierailija
26.02.2023 |

En oo pitkään aikaan tehnyt ja haluaisin onnistua.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porisutan kastiketta ja laitan spaketin päälle.

Vierailija
2/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kelpaisi minullekin hyvä resepti. Teen itse aina liian tomaattista...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kelpaisi minullekin hyvä resepti. Teen itse aina liian tomaattista...

Laita vähemmän tomaattia.

Vierailija
4/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen ruskeakastikkeen voista ja jauhoista. Tätä aika pieni määrä. Sitten sekaan lihafondi ja tomaattisosetta. Pippuria ja muita mausteita.

Vierailija
5/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kastike!

Pilko sipulit ja ruskista kevyesti. Lisää 400g jauheliha ja paista kypsäksi. Mausta suolalla, pippurilla, paprikajauheella ( oman maun mukaan).

Lisää vehnäjauhoja 4 ruokalusikallista ja sekoita/ ruskista. Lisää vettä 5-7 DL sekoita. Veden määrä riippuu miten notkeaa kastiketta haluat. Lisää oman maun mukaan ketsuppia. Sekoita ja keitä hiljalleen noin 10 min.

Vierailija
6/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen valmiista spagettikastikejauheesta. Lisään kastikkeeseen aina sipulia, varsiselleriä ja porkkanaa. Lisään mausteita, esim. mustapippuria ja balsamicoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
8/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alapeukuttajat kertokaa oma reseptinne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskistan 400 g jauhelihaa kasarissa, lisään pilkotun sipulin ja annan hautua kypsäksi. Maustan suolalla, currylla, savupaprikalla ja chilijauheella. Toisinaan lisään myös valkosipulia, oreganoa, pizzamaustetta tms. Tölkillinen tomaattimurskaa (400-50 g) + tölkin huuhdevesi nesteeksi, kiehutus ja valmis. Päälle vielä tuoretta basilikaa, jos sattuu olemaan.

Sekaan voi halutessaan laittaa esimerkiksi porkkanaraastetta, nokkossilppua, pinaattia yms., ja osan jauhelihasta voi korvata soijarouheella. Vain mielikuvitus rajana.

Vierailija
10/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

https://ricette.giallozafferano.it/Ragu-alla-bolognese.html

Tuo on ihan hyvä, mutta jos suomeksi haluaa ohjeen niin tässä:

https://liemessa.fi/2019/11/aito-italialainen-ragu-alla-bolognese/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kelpaisi minullekin hyvä resepti. Teen itse aina liian tomaattista...

Se on liian tomaattista, koska et hauduta sitä tarperksi pitkään. Siitä pitää haihtua nestettä, muuten se on vain tomaattista litkua koko kastike.

Puoli tuntia nyt alkuun sitä hauduttelua ja katselee kun sakenee (ei liian kuivaksi).

Vierailija
12/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan kattilassa öljytilkassa kypsäksi(tärkeää maun kannalta) ison ruokalusikallisen tomaattipyreetä. Varo polttamasta! Hiukka sokeria pintaan ja vettä.

Pannulla olen paistanut sipulia ja maustetun jauhelihan (jauhoja) ja lisään kattilaan.

Hauduta hetken aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
26.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista jauheliha. Lisää purkki tai kaksi tomaattipyrettä. Lisää ruokakermaa. Mausteeksi oregano ja suola. Simppeliä ja hyvää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän kuusi