Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka usein käytät yhtä leivinpaperia?

Vierailija
20.02.2023 |

Kysymys otsikossa

Kommentit (31)

Vierailija
1/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paperilla suojataan vain peltiä. Ei ruokaa. Siksi ei haittaa, vaikka paperi olisi lähes pelkkää tuhkaa

Vierailija
2/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se riippuu täysin siitä mitä on valmistanut. Esim. sämpylöitä voi paistaa samalla paperilla useitakin pellillisia, mutta pizzaa arkki harvoin kestää yhtä käyttökertaa enempää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran.

Kiva uusiokäyttää jotain paperia, jossa härskiintyneitä rasvajäämiä ties mistä toissapäiväisistä ranskalaisista ja nakeista. Hyi helvetti.

Vierailija
4/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran. Hygieniasyyt, siihen tarttuu ruokaa tai öljyä. Lisäksi paperi voisi syttyä palamaan, jos on ihan kuivahtanut uunissa. On järkevää vaihtaa. Halpamerkit voivat myös syttyä kuumassa, ainakin yksi näytti siltä, siksi käytän tuttua merkkiä.

Vierailija
5/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän vain yhden kerran.

Vierailija
6/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä kerran, joskus pari jos on siisti.

Huomasin tässä just että ehkä ei kannata sitä siistiäkään juuri käyttää uudestaan, kun siivosin sitä tuhkaksi ja silpuksi muuttunutta paperia joka paikasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen käyttänyt samaa leivinpaperia nyt kohta kuukauden ja vielä se on hyvä ja toimiva. Samalla arkilla olen paistanut pizzaa, ranskalaisia, paahtanut perunoita ja tehnyt sämpylöitä. Omalla uuninkäyttötahdilla säästön jopa 100€ vuodessa toimimalla tällä tavalla (verrattuna siihen, että lähtis usein vaihtoon)

Vierailija
8/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kerran.

Kiva uusiokäyttää jotain paperia, jossa härskiintyneitä rasvajäämiä ties mistä toissapäiväisistä ranskalaisista ja nakeista. Hyi helvetti.

Pöpöt kyllä kuolee kuumassa uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alanuolista päätellen minunkin tulisi siis kierrättää likaista leivinpaperia monta kertaa uunissa ruuanjämineen. Asia selvä. Aika ihmeellistä nykyaika!

Vierailija
10/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika harvoin käytän leivinpaperia. Yleensä kama suoraan pellille. Rosteripellistä irtoaa ihan hyvin ja astioiden konepesuaine kiehuvan veden kanssa on tehokasta jos jotain sattuu palamaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta pestävä, silikoninen kestoleivinpaperi!

Vierailija
12/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Usein vai pitkään?

N kerran viikossa leivon mutta saatan paistaa 3 pellillistä pullaa yhdellä paperilla jos on siisti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Alanuolista päätellen minunkin tulisi siis kierrättää likaista leivinpaperia monta kertaa uunissa ruuanjämineen. Asia selvä. Aika ihmeellistä nykyaika!

Suosittelen. Säästät tuhansia euroja elämäsi aikana sekä pelastat maailmaa samalla <3

Vierailija
14/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu ihan mitä siinä päällä on ollut. Jos teen jotain uunivihanneksia, joiden päälle on roiskittu reilusti öljyä ja mausteita, ja se leivinpaperi siis on öljyinen, heitän heti käytön jälkeen roskikseen. Mutta jos on jotain sämpylöitä vaikka tehty, niin menee monta kertaa samakin paperi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tulisi mieleenkään käyttää kuin kerran, paitsi jos samalla kertaa paistaa monta pellillistä.

Vierailija
16/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos leivinpaperin päällä ei tehdä mitään rasvaista ruokaa vaan paistetaan esim. pullaa niin kyllä sen voi käyttää uudelleen.

Vierailija
17/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Alanuolista päätellen minunkin tulisi siis kierrättää likaista leivinpaperia monta kertaa uunissa ruuanjämineen. Asia selvä. Aika ihmeellistä nykyaika!

Suosittelen. Säästät tuhansia euroja elämäsi aikana sekä pelastat maailmaa samalla <3

Siis leivinpaperissani todella voi olla kastiketta, öljyä ja sotkua. Eivät ne ole mitään sämpyläpapereita kaikilla. Mitään ruokamyrkytysriskiä ei pitäisi ottaa.

Vierailija
18/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä leivinpaperia. Pesen peltejä.

Vierailija
19/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kestoleivinpaperi käytössö, kun paistan pullaa tai sämpylöitä. Ruuanlaitossa käytössä tavallinen paperinen leivinpaperi ja sitä tosiaankin käytän vain kerran. Valkaisematonta leivinpaperia käytän.

Vierailija
20/31 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytetty leivinpaperi ei tosiaankaan välttämättä kestä enää sellaista lämpötilaa, mikä on pakkauksessa kerrottu maksimiksi. Käytän uudelleen vain jos leivinpaperi on puhdas. Harvemmin on eikä tuosta nyt merkittävää säästöä synny.

Voi ne sämpylät ja pullat tosin paistaa ilman leivinpaperiakin. Ainakaan omiin uunipelteihin eivät ole leivonnaiset tarttuneet kiinni. Mutta sitten pitää olla jynssäämässä niitä peltejä.