Minkä takia ravintolat, joissa tarjotaan suomalaista ns kotiruokaa ovat niin pirun kalliita????
Lihapullakastike ja muusi yli 20e annos, kalakeitto samoin yli 20e, kanaleike, lindströmin pihvit tms esimerkiksi voivat olla jopa 30e tai yli??????? Mitä h*lvettiä?
Kommentit (8)
No pk-seudulla ne hinnat onkin tehty turisteille, jotka haluavat maistaa "suomalaista perinteistä ruokaa".
Vantaan Myyrmäessä ravintola Sapusca myy edullisesti ihania suomalaisia kotiruokia.
Uskoisin että suurinmosa suomalaisista syö sitä kotiruokaa lounaspaikoissa.
Jos on ns. iltravintola niin on kalliimmat hinnat, ja uskoisin että myös ruoka astetta parempaa.
Esim. tuollaisen pyttipannun voi tehdä monella tapaa, ja myös kalliisti/halvasti riippuen mitä siihen käyttää. Esim. onko halvin mahdollinen kinkku tai nakki, vai ehkä luomutilan arteesaani lammasmakkaraa tmv. käytetty.
Ja toki se pöytiin tarjoilu ym. palvelu maksaa myös, ja nostaa hintaa.
Lounasbuffet maksaa noin 11-12€. Ei ole kallis kun ruokaa saa ottaa niin paljon kuin haluaa ja alkukeitto, salaattipöytä ja jälkiruoka kuuluu hintaan.
En menisi iltaravintolaan syömään pottumuusia ja lihapullaa vaan todellakin jotain speciaalimpaa. Siihen 20 e ei tunnu kalliilta.
Tasan kympin maksaa usein käyttämässäni lounaspaikassa. Mukaan kuuluu salaattipöytä, leivät ja levite, ruokajuoma sekä kahvi tai tee. Viime viikolla oli esimerkiksi lohikeittoa ja lindströminpihviä. Ei ole ole liian kallista jollei valitse paikkaa jossa kovat hinnat.
Seinäjoen Päivölässä Lounasportti hyvää kotiruokaa 10€ lounas. Kyllä kotiruokapaikkoja on vielä.
Söin kerran elämäni kalleinta pyttipannua eräässä raflassa, oisko ollut jotain 23e