Miten makaronista saa maustettua pikanuudelien korviketta?
Olen koukussa pikanuudeleihin, mutta ne on kalliita ja epäterveellisiä. Tahtoisin korvata ne ensin halvalla sarvimakaronilla ja siirtyä jossain vaiheessa terveellisempään vaihtoehtoon: joko tummaan makaroniin tai täysjyväspagettiin. Mutta miten ne saa maustettua niin, että ne maistuu hyviltä?
Kommentit (17)
Makaroonit on enää n.40snt halvempia kuin nuudelit. Ei siinä paljoa säästä.
Käytät vain niitä nuudeleiden mukana tulevia maustepusseja ja keität sarvimakaroonia neljä minuuttia.
Vierailija kirjoitti:
Käytät vain niitä nuudeleiden mukana tulevia maustepusseja ja keität sarvimakaroonia neljä minuuttia.
Ei tule ainakaan halvemmaksi.
Vierailija kirjoitti:
Makaroonit on enää n.40snt halvempia kuin nuudelit. Ei siinä paljoa säästä.
Pikanuudelipussista saa yhden annoksen, makaronipussista useamman. Tulee se monta kertaa halvemmaksi.
No ei ne makaronit ole paljon sen terveellisempiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Makaroonit on enää n.40snt halvempia kuin nuudelit. Ei siinä paljoa säästä.
Pikanuudelipussista saa yhden annoksen, makaronipussista useamman. Tulee se monta kertaa halvemmaksi.
Eipäs, koska maustepussi riittää vain yhteen annokseen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Makaroonit on enää n.40snt halvempia kuin nuudelit. Ei siinä paljoa säästä.
Pikanuudelipussista saa yhden annoksen, makaronipussista useamman. Tulee se monta kertaa halvemmaksi.
Eipäs, koska maustepussi riittää vain yhteen annokseen.
Ap aikoi ostaa makaronia ja maustaa ne itse, ei ne nuudelien maustepussit liity asiaan mitenkään.
Makaronista voi tehdä erittäin hyvän korvikepikanuudelille. Voit tehdä tämän seuraavasti:
Ainekset:
200g makaronia (esim. spaghetti tai fusilli)
2 kpl kananmunia
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
halutessasi 1/4 tl mausteita (esim. chili, valkosipuli, inkivääri)
Valmistusohjeet:
Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan al dente. Huuhtele kylmällä vedellä ja anna valua.
Murenna kananmunat kulhoon ja sekoita ne suolan ja mustapippurin kanssa. Lisää halutessasi mausteet.
Lisää kuivatut makaronit kananmunaseokseen ja sekoita hyvin.
Paista makaroniseos pannulla keskilämmöllä öljyssä tai voissa, kunnes se on kullanruskeaa ja kypsää.
Tarjoa korvikepikanuudelina esimerkiksi kasvis- tai liha-wokkien kanssa.
Voit käyttää makaronia juuri sellaisenaan tai maustaa sen haluamallasi tavalla, esimerkiksi soijakastikkeella, valkosipulilla tai inkiväärillä. Voit myös käyttää eri makaronin tyyppejä vaihtelun vuoksi.
360gr makaroonia keitetään runsaassa lihan liemikuutiolla maustetussa vedessä. lisätään lopuksi 170gr voi sulaa herkulliseen väli palaan
Laita makaronin keitinveteen liemikuutio.
Osta pakaste keittojuureksia tai hernemaissipaprikaa. Ne kiehumaan ensin ja sekaan sitten nuudelit. Saat ison kulhon terveellistä ruokaa.
Aaidolla ja alkuperäisellä nuudeliohjeella, eli paljon aromivahvennetta ja luontaisen kaltaisia kemikaaleja. Lisäksi esim kananmakuisiin lisätään tiivistettynä kanateurastamon teurasjäteliemiä, jotka sivistysvaltioissa menevät viemäriin ja vedenpuhdistamolle. Tai katkaravun makuisiin teollisen keitinveden pohjalle jäänyttä mönjää, jossa kuorenpalat on jauhettu jauhoksi. Porsaanmakuisiin saadaan makuainetta teurastamon porsasjätteestä.
Ei mitenkään. Osta ennemmin vaikka maustamattomia nuudeleita ja maustat niitä.
Vierailija kirjoitti:
Aaidolla ja alkuperäisellä nuudeliohjeella, eli paljon aromivahvennetta ja luontaisen kaltaisia kemikaaleja. Lisäksi esim kananmakuisiin lisätään tiivistettynä kanateurastamon teurasjäteliemiä, jotka sivistysvaltioissa menevät viemäriin ja vedenpuhdistamolle. Tai katkaravun makuisiin teollisen keitinveden pohjalle jäänyttä mönjää, jossa kuorenpalat on jauhettu jauhoksi. Porsaanmakuisiin saadaan makuainetta teurastamon porsasjätteestä.
vegaani-hullu taas suu vaahdossa päästelee valheita.
Mistä mausteista tykkäät? Testaamalla.