Jugurtti jäi yöksi pöydälle, uskaltaako syödä?
Kommentit (8)
Perussääntö on, että yli 4 tuntia huoneenlämmössä olleita ruokia ei kannata enää syödä.
Jugurtti on hapanta maitoa. Ainakaan se ei yön yli levätessä happane sen enempää.
Kuten monet muutkin lapset, söin lapsena räkää, multaa, jäisiä hiuksia ja likaisia sormia. En pessyt käsiäni wc:ssä käynnin jälkeen, en ulkoa tultua, elin kuin pellossa.
Vanhempani nyt vain eivät liioin välittäneet opettaa.
Olen edelleen sottapytty, pesen käsiäni laiskasti eli huuhtelen vain vedellä, olen syönyt homeista ruisleipää ja juon vähintään pari päivää vanhaa maitoa.
Ei vatsaongelmia. Flunssassakin olen ollut viimeksi 8 vuotta sitten, ei siis koronastakaan tietoakaan. Havahdun ihan, jos vatsaa kivistää, ja syynä on yleensä nälkä. Ihmettelen suuresti, jos aivastan.
Tällainen vastustyskyky toki varmaan kehittyy 30+ vuodessa, kun on koko ikänsä antanut bakteerien hyökätä vapaasti.
Jos siis minulla ei jo olisi rautainen vastustuskyky, niin jättäisin pilantuneen jogurtin syömättä.
Kyllä uskaltaisin syödä. Mutta en söisi jos olisi ollut huoneenlämmössä jo pari pv.
Anna mennä vaan, kyllä sen sitten huomaa jos tulee pöntölle kiire