Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein makaronilaatikon luomumaitoon ja siitä tuli ihan outo!!

Vierailija
08.01.2023 |

Ensinnäkin se maito nousi pintaan ja näytti ihan juustomöntiltä ja sitten makaronilaatikko oli keskeltä vetinen, miksi kävin näin??

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun luomumaito ei ole maitoa.

Vierailija
2/5 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se luomumaito on homogenoimatonta, joten sitä pitää ravistaa ennen käyttöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko tarpeeksi lämpöä uunissa ja kuinka kauan?

Kyllä se siitä jähmettyy, kunhan jäähtyy,, veikkaisin.

(omat magaronilodjut jäähtyessään .... tuli pikemminkin päinvastainen ongelma - eihän tähän pysty edes porakoneella (liiankin kuuma uuni ja kauan) )

Vierailija
4/5 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Homogenoimattomassa maidossa rasva nousee pintaan.

Vierailija
5/5 |
08.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et vaan osaa