Kauanko n.4-5kg kinkku pitää olla huoneenlämmössä ennen uuniin laittoa?
Ei ole pakastekinkku. Googlessa sanotaan, että vuorokausi ja toisaalla taas että pari tuntia. Mikä nyt sitten on totta? Miten teillä tehdään? Huomenna ois tarkoitus se aamulla uuniin laittaa.
Kommentit (8)
Saako täällä asiallisia vastauksia mihinkään?
Kun sisätilan lämpötila on 10 astetta niin tulee hyvää.
Ihan sama, ei tarvitse olla ollenkaan. Kerran tekivät kokeen, niin ammattimaiset keittiömestarit eivät erottaneet mikä oli ollut huoneenlämmössä ja mikä oli laitettu suoraan jääkaapista uuniin. Voi paistaa vaikka suoraan pakastimesta otettuna
Vierailija kirjoitti:
Saako täällä asiallisia vastauksia mihinkään?
Jopas olet malttamaton, kun yhden vastauksen jälkeen meni hermot.
Mulla saman kokoinen. Aamulla nostan tiskialtaaseen ja puolen päivän jälkeen uuniin., eli 4-5 tuntia lämpimässä. En pitäisi vuorokautta lihaa pöydällä.
kunnes pinnalle tulee ekologinen vihertävä kerros