Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Juuston temperointi

Emmental
10.12.2022 |

https://www.hs.fi/ruoka/art-2000009245745.html

Hesarin artikkelissa asiantuntija sanoo, että kovaa juustoa pitää temperoida muutaman tunnin ajan ennen leikkaamista.
Kuinka kauan sinä temperoit juustoasi, kun haluat syödä juustoleipää?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä syön juuston kyllä ihan jääkaappikylmänä. Olen moukka.

Vierailija
2/3 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Unohdan ne usein pöydälle eli kyllä, temperoin 😁 Joskus muutkin ruuat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en kyllä mitään tavallista leivänpäällisjuustoa ala temperoimaan, hyvältä maistuu kylmänäkin. Joskus jos olen tuhlaillut kalliimpiin juustoihin joita syön sellaisenaan herkutteluna niin koitan muistaa laittaa ne huoneenlämpöön ennen syömistä.