Lidlin lämminsavulohi tarjouksesta
Altaisiin oli jäännyt myymättä paljon vaaleaa raaàn näköistä filettä, jäänyt jotenkin savustus kesken. Miksi näitä tuodaan myyntiin? Joskus aikaisemminkin on ollut näitä vaaleita puoliraakoja eriä myynnissä. Onkohan noissa jo listeria vaaraa? En ostanut, vaikka sitä menin ostamaan.
Kommentit (22)
Voi kai sen kypsentää loppuun itse mikäli raa'alta vaikuttaa.
Vierailija kirjoitti:
Tarkoittaako vaaleus raakaa filettä? En olisi itse niin tulkinnut.
Savustaminen kyllä muuttaa väriä.
Olivat vetisiä ja ihan vaaleita, sen verran kalaa syönyt lapsesta saakka, että tietää millaista savulohi on.
Vierailija kirjoitti:
Olivat vetisiä ja ihan vaaleita, sen verran kalaa syönyt lapsesta saakka, että tietää millaista savulohi on.
Josko sinne on eksynytkin savusiikaa. Se on vaaleaa ja vetistä. Etenkin mikäli vakuumipakattua.
Itse ostin. Näytti oikein hyvältä. En ole vielä syönyt.
Ei ole mitään ylijäänyttä, koska päivämäärää on jäljellä 27.12. asti. Ja selvästi savustetun näköinen filee, tumman oranssi/ruskea, ei lainkaan vaalea.
Vierailija kirjoitti:
Voi kai sen kypsentää loppuun itse mikäli raa'alta vaikuttaa.
Ihan vain tiedoksi ettei todellakaan voi. Aikamoinen mestarikokki saa olla jos siinä onnistuu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi kai sen kypsentää loppuun itse mikäli raa'alta vaikuttaa.
Ihan vain tiedoksi ettei todellakaan voi. Aikamoinen mestarikokki saa olla jos siinä onnistuu.
Miksei voi? Raakanakin voi kypsentää mikrossa tai uunissa niin miksei muka savustettu kypsy lisää ja kokonaan?
ruokajonosta saa savulohisalaattia 2 kpl joka kerta eli pari kertaa viikossa, ovh 6-8 e. ja usein myös savulohta muutenkin ja kanaa.
Vierailija kirjoitti:
Ei ole mitään ylijäänyttä, koska päivämäärää on jäljellä 27.12. asti. Ja selvästi savustetun näköinen filee, tumman oranssi/ruskea, ei lainkaan vaalea.
Ok, laitan palautteen tästä Kalaneuvokselle, välissä varmaan "huonompaa" erää yritetty laittaa myyntiin myymälöihin. Yleensä lauantaina iltana noita fileitä ei ole edes jäljellä, nyt oli altaisiin jäänyt lähes kaikki.
Jos ostaa valmiin savulohifileen ei sitä enää itse kypsennellä. Kallsista muutenkin, sen pitäisi olla heti syömäkuntoista.
Vierailija kirjoitti:
Jos ostaa valmiin savulohifileen ei sitä enää itse kypsennellä. Kallsista muutenkin, sen pitäisi olla heti syömäkuntoista.
Lämmitettävä se on kuitenkin vai syökö sen joku kylmänä?
Vierailija kirjoitti:
Kylmänä syödään tietenkin.
Ai ateriana. Tönkiikö joku haarukalla kylmää kalaa ateriallaan. No kai silläkin nälkä siirtyy.
Ostin ja oli tosi hyvää ja raikasta. Eikä liikaa suolaa.
Vierailija kirjoitti:
Kylmänä syödään tietenkin.
Tein lohisalaattia tuosta lämminsavulohesta. Hyvää ja harvinaista herkkua, kun ko. lohi tapaa olla aika kallista. Osasta ajattelin väsätä minivoileipäkakun.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ole mitään ylijäänyttä, koska päivämäärää on jäljellä 27.12. asti. Ja selvästi savustetun näköinen filee, tumman oranssi/ruskea, ei lainkaan vaalea.
Ok, laitan palautteen tästä Kalaneuvokselle, välissä varmaan "huonompaa" erää yritetty laittaa myyntiin myymälöihin. Yleensä lauantaina iltana noita fileitä ei ole edes jäljellä, nyt oli altaisiin jäänyt lähes kaikki.
Ostamassani on päivämäärä 21.12. ja se on hyvälaatuista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ole mitään ylijäänyttä, koska päivämäärää on jäljellä 27.12. asti. Ja selvästi savustetun näköinen filee, tumman oranssi/ruskea, ei lainkaan vaalea.
Ok, laitan palautteen tästä Kalaneuvokselle, välissä varmaan "huonompaa" erää yritetty laittaa myyntiin myymälöihin. Yleensä lauantaina iltana noita fileitä ei ole edes jäljellä, nyt oli altaisiin jäänyt lähes kaikki.
Ostamassani on päivämäärä 21.12. ja se on hyvälaatuista.
Ja väriltään syvän oranssinen.
Kala oli niin pehmeä (raakaa) pakettikin oli löysä, ennen ymmärrä miten ne tänne myyntiin edes päätyivät.
Tarkoittaako vaaleus raakaa filettä? En olisi itse niin tulkinnut.