Lounaat tehdään asiakkaiden keskiarvon mukaan.
Me emme omista kristallipalloa jolla näkisi päivän asiakasmäärän. Teemme aina keskiarvon mukaan ruoan ja pienen extran päälle. Jos eilen oli 168 niin emme varaudu 200 asiakkaaseen. (Esim). Tiedättekö miten kalliiksi tulee varautua siihen kun teemmekin 200 annosta? Se maksaa paljon.
Kommentit (6)
Kenelle nyt vastaat? Loppuiko teiltä ruoka kesken vai miksi tällainen itsestäänselvyys piti tulla kertomaan?
Sitten sä varmasti osaat sanoa sille asikkaalle numero 169 ettei ruokaa ole enää riittävästi pöydässä hänelle, etkä vaan pokkana myy tyhjää noutopöytää.
Vierailija kirjoitti:
Sitten sä varmasti osaat sanoa sille asikkaalle numero 169 ettei ruokaa ole enää riittävästi pöydässä hänelle, etkä vaan pokkana myy tyhjää noutopöytää.
Voimme tehdä noin kymmenelle ylimääräiselle.
Eikö jotain vararuokaa kannattaisi tehdä? tai ylimääräiset pakastaa. Sitten ne voisi huomenna käyttää vielä uudelleen.
okei