Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laitatko pannaritaikinaan sokeria?

Vierailija
15.10.2022 |

Itse olen viimeaikoina vaan päälle ripotellut. Hillokin tekee tarpeeksi makeaksi.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Välillä laitan, välillä en. Hyvin maistuu ilmankin.

Vierailija
2/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Välillä laitan, välillä en. Hyvin maistuu ilmankin.

Näinpä juuri

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan ja laitan myös kanelia.

Vierailija
4/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laita koskaan; tulee syödyksi suolasena ja hillolla. nami 🥰

Vierailija
5/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan. Olen tottunut tekemään yhdellä ohjeella, johon tulee sokeria.

Vierailija
6/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laita,päälle voi laittaa hilloa,jossa tarpeeksi sokeria antamaan makua. Tulee vähemmän syötyä sokeria näin. Lettutaikinassa sama juttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus laitan mausteeksi kardemummaa, jos tarjoan pannukakun itsetehdyn, vähäsokerisen omenasoseen kanssa.

Vierailija
8/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan. Pannaritaikinaan tulee täysmaitoa, munia, jauhoja, sokeria aika paljonkin ja voita sulatettuna sekä ripaus suolaa. Joskus laitan vähän kardemummaakin ja joskus teen löysään omenahilloon. Silloin en laita sokeria juurikaan. Itse tykkään hilloversiosta, lapset siitä kun on tarpeeksi sokeria. Lapset sen pannarin syö niin heidän mieltymysten mukaan tulee tehtyä.

Lettutaikinaan en laita sokeria. Ainoastaan suolaa mutta minusta pannaritaikinaan kuuluu sokeri.

Makuasioitahan nämä toki on ja siihen mihin on tottunut niin maistuu parhaalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä se sellainen pannari on, joka ei maistu sokeriselle ja hyvälle. Ei sitä pelkällä hillolla parannella. Sokeri ja rasva antavat pannariin ihanan kosteuden ja mehevyyden. Kuiva kintas on erikseen.

Vierailija
10/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika vähän laitan taikinaan, 1-2 tl puoleen litraan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

laattanna sokurrii noinnee puolle jotta näennee tökkettää oekkee pullolle

Vierailija
12/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

laattanna sokurrii noinnee puolle jotta näennee tökkettää oekkee pullolle

Nyenna ollekka innunnee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laita sokeria, vasta kypsän pinnalle laitan syötäessä sokeria tai hilloa.

Vierailija
14/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En laita sokeria, vasta kypsän pinnalle laitan syötäessä sokeria tai hilloa.

sokurii taennakka hillonnee oekka ynnettä ottonna outostutti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
15.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laitan ja laitan myös kanelia.

Kokeile joskus kardemummaa antaa kanssa hyvän maun.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän seitsemän