Laitatko pannaritaikinaan sokeria?
Itse olen viimeaikoina vaan päälle ripotellut. Hillokin tekee tarpeeksi makeaksi.
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
Välillä laitan, välillä en. Hyvin maistuu ilmankin.
Näinpä juuri
En laita koskaan; tulee syödyksi suolasena ja hillolla. nami 🥰
Laitan. Olen tottunut tekemään yhdellä ohjeella, johon tulee sokeria.
En laita,päälle voi laittaa hilloa,jossa tarpeeksi sokeria antamaan makua. Tulee vähemmän syötyä sokeria näin. Lettutaikinassa sama juttu.
Joskus laitan mausteeksi kardemummaa, jos tarjoan pannukakun itsetehdyn, vähäsokerisen omenasoseen kanssa.
Laitan. Pannaritaikinaan tulee täysmaitoa, munia, jauhoja, sokeria aika paljonkin ja voita sulatettuna sekä ripaus suolaa. Joskus laitan vähän kardemummaakin ja joskus teen löysään omenahilloon. Silloin en laita sokeria juurikaan. Itse tykkään hilloversiosta, lapset siitä kun on tarpeeksi sokeria. Lapset sen pannarin syö niin heidän mieltymysten mukaan tulee tehtyä.
Lettutaikinaan en laita sokeria. Ainoastaan suolaa mutta minusta pannaritaikinaan kuuluu sokeri.
Makuasioitahan nämä toki on ja siihen mihin on tottunut niin maistuu parhaalta.
Mikä se sellainen pannari on, joka ei maistu sokeriselle ja hyvälle. Ei sitä pelkällä hillolla parannella. Sokeri ja rasva antavat pannariin ihanan kosteuden ja mehevyyden. Kuiva kintas on erikseen.
Aika vähän laitan taikinaan, 1-2 tl puoleen litraan
laattanna sokurrii noinnee puolle jotta näennee tökkettää oekkee pullolle
Vierailija kirjoitti:
laattanna sokurrii noinnee puolle jotta näennee tökkettää oekkee pullolle
Nyenna ollekka innunnee.
En laita sokeria, vasta kypsän pinnalle laitan syötäessä sokeria tai hilloa.
Vierailija kirjoitti:
En laita sokeria, vasta kypsän pinnalle laitan syötäessä sokeria tai hilloa.
sokurii taennakka hillonnee oekka ynnettä ottonna outostutti
Vierailija kirjoitti:
Laitan ja laitan myös kanelia.
Kokeile joskus kardemummaa antaa kanssa hyvän maun.
Välillä laitan, välillä en. Hyvin maistuu ilmankin.