Muita, joiden mielestä kolmioleivät ovat syvältä?
Pitäisi syödä tuo toinen puoli, mutta ei huvittaisi.
Aina noihin pettyy.
Kommentit (12)
Itsetehtynä hyviä. Ne kaupan majoneesimöhnäiset mössöt iljettäviä.
Ne raakakananmuna majoneesit niissä on pahinta salmonellaa ja höttöleipä. Parasta on kunnon leipä voilla ja reilusti kinkkua päällä välissä ja paprikaa suolakurkkua.
Paahtoleipä ilman paahtamista välissä kinkku juusto persiljaa hetken uunissa lämpiää ei mikrossa koska tulos ei sama.
Munalla nautittuna ovat parhaita nuo kolmiot.
Ihania. Sopivat erityisesti matkaevääksi bussi- tai lentoasemalta ostettuna.
Tykkään kyllä ja ostan joskus evääksi. Liian kalliita sen useammin kotiin ostettavaksi, eikä ne tietenkään ole terveellisiäkään.
Lidlin lohikolmioleipä menee, muut on hyihyi. Siis kaupasta ostetut.
Inhottavan vetisiä, mössöisiä ja sotkuisia, mutta maku menettelee jos on nälkä.
Itse tehtyinä todella kätevä lounas töihin. Laitan väliin voita, sulatejuustoa, kinkkua, salaattia ja kurkkua. Leipänä neljä palaa paahtoleipää joista kaksi voilla ja päällysteillä alle, päälle kansiksi palat joissa on srirachaa. Puristan kannen kiinni alaosaan ja leikkaan kahtia kolmioiksi.
Menevät näppärästi annosrasioihin ja ovat helppo syödä kun tauoilla voi ottaa siivun tai kaksi kerralla. Ja terveellisiäkin saa kun vaihtelee erilaisia salaatteja ja kalaa väliin. Siihen vain hedelmä vaikka mukaan.
Englannissa saa ihania kolmioleipiä joka ruokakaupasta, kioskista ja jopa huoltoaseman kahvioista.
Jaa mä rakastan. Mutta enpä valmiita ole ostanut kuin pari kertaa.