Syötkö maksaa? Perustele, miksi se on hyvää
Kommentit (9)
Du har fått den fel tillredd och eventuellt från något djur vars lever man mera sällan äter. Pröva någon gång på en rätt tillredd kalvlever med tillhörande garnering så ändrar du dig fort.
Vierailija kirjoitti:
Du har fått den fel tillredd och eventuellt från något djur vars lever man mera sällan äter. Pröva någon gång på en rätt tillredd kalvlever med tillhörande garnering så ändrar du dig fort.
Tyvärr tror jag det inte. Ap
Kyllä syön ja se on hyvää. Ilman perusteluita.
Syön, yleensä Saarioisten maksalaatikon muodossa, mutta myös kunnolla tehdyt maksapihvit ja jauhemaksapihvit ovat suurta herkkua. Valitettavasti harvoin missään enää saa muuta kuin maksalaatikkoa.
En tiedä, miten oikein vastaisin tuohon "miksi se on hyvää" -kysymykseen. No kun se vain on.
Maksamakkara on ihan hyvää. Monissa maksamakkaroissa on aika mieto se maksan maku. Maksahan on vähän tunkkaisen makuista, jos oikein keskittyy maistelemaan.
Palapaistin tapaan valmistettu maksakastike keitettyjen perunoiden kanssa on hyvää. Kastike on höystetty kuohukermalla ja siinä on suolakurkkua. Maksa on pilkottu pieniksi paloiksi.
En kyllä ikinä osta maksaa tai maksaruokia itse. Jos kylässä tarjotaan, en kieltäydy.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Syön ja ai että kunnon maksakastike on hyvää. On muuten vielä yllättävän halpaa maksaviipaleet kaupassa. Opetelkaa ottamaan kalvo itse pois, on vielä halvempaa.
Miten voi perustella miksi on hyvää?
Se vain maistuu hyvälle, varmaan makunystyrät lähettää tiedon aivoille ja minulla siellä se otetaan vastaan hyvänä makuna.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Du har fått den fel tillredd och eventuellt från något djur vars lever man mera sällan äter. Pröva någon gång på en rätt tillredd kalvlever med tillhörande garnering så ändrar du dig fort.
Tyvärr tror jag det inte. Ap
Hemma fick man, då det var lever, på tok för länge stekt nötlever som alltid smakade illa. Hade aldrig trott att man skulle gilla lever.
Av någon anledning, säkert p.g.a. rekommendation, beställde jag det på en krog och blev överraskad. Inte har det blivit någon stor favorit av av kalvlevern, men nog beställer man det då och då som omväxling.
Vill du ha en delikatess beställer du gåslever eller anklever. Anklevern har en lite specifikare och vassare smak. En rejäl skiva stekt gåslever på en oxfilé hör till något av det bästa.
Minä rakastan maksamakkaraa ja -laatikkoa. Mutta maksapihvit jne. ovat liian tujuja minulle. Ei vaan mene.
Syön. Makunystyräni kertovat minulle, että se on hyvää.