Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko soijarouheen tilalle jotain suomalaisempaa kuivatuotetta? yhtä helppoa lihan korviketta

Vierailija
16.08.2022 |

Tietäiskö joku

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä liha pois, miksi joku korvaava tuote?

Porkkanaa, sipulia kaalia, punajuurta, kurpitsaa.

Vierailija
2/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Proteiinin takia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vieläkö Härkistä myydään?

Vierailija
4/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sahanpuru.

Vierailija
5/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me käytetään hernerouhetta aika paljon esim. jauhelihan jatkeena.

Vierailija
6/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernerouhe tai hörkäpapurouhe.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vieläkö Härkistä myydään?

Myydään. 

Vierailija
8/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hernerouhe tai hörkäpapurouhe.

Näitä tulin itsekin ehdottamaan. Härkis on kallista, nämä vastaavat paremmin soijarouhetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä se härkis on hyvää ja toimii ihan samoissa ruuissa kuin jauheliha.

Vierailija
10/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkään Herniksestä, mutta sitä en ole löytänyt rouheena, vain suikaleina. Se on suomalainen tuote. Härkäpapurouheita on saatavilla useampia eri merkkejä (suomalaisia siis). Härkis on ainakin yksi kotimainen, ja Vihreä Härkä toinen. Hamppurouhetta on saatavilla kotimaisena, ainakin Hamppufarmilla on ihan tavallisissa marketeissa myytävänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernis ja hernerouheet. Yhdessä tuottessa on myös härkäpapua. Härkis, beanit. Näistä en tiedä kotmaisuusastetta mutta laitan muille lihankorvaamisesta kiinnostuneille: meeat, pirkkajauhis, ehkä muitakin. Vöner on herkullista, jouluna saa halvalla. Seitania voi myös itse tehdä.

Vierailija
12/12 |
16.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilko suomalaista pekonia pieniksi kuutioiksi. Maittavaa ja suolaisuuden takia ei tarvitse muuta suolaa enää lisätä ruokaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän kolme