Mikä mättää? Ravintola-alalla muka hirveä työvoimapula, silti ei kokille löydy töitä.
Hakemuksia rustattu useampaan paikkaan ja hyviä hakemuksia, cv:t ajantasalla jne. Ei edes soiteta perään. Tessin mukainen palkka riittäisi, en siis pyydä kuuta taivaalta. Olen valmis tekemään vuorotyötä. Mutta ei näköjään niin huutava pula sitten ollutkaan kun ei tekijä kelpaa.
Kommentit (10)
Ei kait nekään ihan mitä tahansa kelpuuta. Huono kokki saa aikaan huonon maineen yritykselle.
työvoimapula=tarvitaan ulkomaista halpatyövoimaa
Oudolta tuntuu kyllä. Omalla alueella on kyllä valinnanvaraa työpaikoissa reilusti. Useat ilmoitukset laitettu jo keväällä eikä ole työntekijää löytynyt.
Huutava kirkkaanpunainen kommunisti ei yllättäen ole työnantajien suosiossa. Etkö tätä tiennyt?
Sama. Jotain vuokrafirmoja myös, ei ne ota kuhan vaan kyselevät. .
Pelkkä kokki ei nykyään riitä, vaan pitäisi kokkaamisen lisäksi myös ottaa tilaukset, rahastaa, tarjoilla ja siivota. Sellaisia työntekijöitä tarvitaan jatkuvasti. Palkka on pieni ja töissä pitäisi olla kellon ympäri.
ammattitaito ja työvaatimukset tai asuinalue eivät kohtaa
Noho partnert´s ilmoitti hakevansa 1000 työntekijää perheineen ulkomailta töihin joita EI ole suomalaisille tarjolla eikä löydy mistään työpaikka ilmoituksia. Suomalainen älköön suomessa vaivautuko.
Oletko hakenut Michelin-ravintoloihin kouluruokalakokemuksella?